2777
2789
عنوان

یه جوری نیستش؟؟ 😕

861 بازدید | 33 پست

بچه ها تو تاپیک قبلیم گفتم قراره عصر خواستگار بیاد...

منو آقا پسر اصلا همدیگه رو ندیدیم و اولین باره...

اونوقت اینا قراره خانوادگی بیان 😐 یعنی پدر و مادرش و خواهرش و برادر و زن برادرش...

یه جوری نیستشششش؟! 

آخه من تاحالا هرچی خواستگار داشتم جلسه اول پسره و مادرش اومدن دیگه نه تا این حد 😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينقد بدم مياد خواستگار زن برادرشو بياره حالا ننه و خواهرش قابل هضم اون زن برادر چيه اون وسط عين نخو ...

زن برادر اصل کاریه بابااااااا 😐 معرفم بوده ناسلامتی 😂😂😂

هر خانواده ای یه فرهنگ داره همه مث هم نیستن .. تو برات مهم نباشه چند نفری میان ، ببین خودش رو‌میپسند ...

نمیدونم اینکه تعدادشون زیاده استرس میده بهم 🙁 احساس معذب بودن دارم

نمیدونم اینکه تعدادشون زیاده استرس میده بهم 🙁 احساس معذب بودن دارم

نگران نباش فقط نذار بفهمن استرس داری😁منم هجوم اوردن خونمون.برا بله برون هم قرار گذاشتیم فقط خانواده خودش باشن از بس دعوت کرده بودن جا هیچکس نبود درحالیکه ما فقط خودمون بودیم😓

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧