2821
2789
عنوان

یه لحظه میاین؟

85 بازدید | 5 پست

میخام از طریق کتاب یه شماره ای رو بدم به کسی. به نظرتون چجوری طبیعی تره؟

اینکه صفحه اول کتاب شماره رو بنویسم 

بعد برای اینکه طبیعی باشه یه چیزای دیگه هم بنویسم توش

یا اینکه یه برگه که توش شمارم همراه چیزای دیگه هست بزارم لای کتاب؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
تویه صفحه دوم سوم یه گوشه ش بنویس

اخه کتابو نمیخونه فقط شاید لای کتابو نگاه کنه یا صفحه اولشو

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بستگی داره کتاب مال خودت یا نه

اگه مال خودت همون صفحه اول بنویس با یه مشخصه دیگه،مثلا اگه دانشجویی یه کدی چیزی بزن کنارش که مثلا برای این زدی که اگه کسی پیدا کرد بهت برسونه

اگه مال طرف همون کاغذ بذاری لاش بهتره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خب بستگی داره کتاب مال خودت یا نه اگه مال خودت همون صفحه اول بنویس با یه مشخصه دیگه،مثلا اگه دانشجو ...

مال خودمه ولی درسی نیست. اول کتاب رمان یا شعر شماره بنویسم ضایع نیست؟

مال خودمه ولی درسی نیست. اول کتاب رمان یا شعر شماره بنویسم ضایع نیست؟

چرا خوب ضایع ست

همون کاغذ بهتره

الیته کاغذم یه ایده باید روش پیدا کنی

کاغذ سفید که فقط شماره خودت باشه بازم ضایع ست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐