2777
2789
عنوان

بیاید عکس😀

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 103 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ساعت ۱۱ تو سایتم ک خوشگلم 😟

خخخخ ندیدمت زیاد 😁😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
سلام خووووبی 

سلام عزیزم فدات 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
بیاین عکس بازی 😄😄 @ماماندخملک ‍  @دخترم_فاطمه_یاس ‍  @bokhari ‍  @نوراهستم ...

چرا تو اینقدر جانی؟😍😍😍😍

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
جووون😍😍😍😍

😄😍😍😍❤

بیاین عکس بازی 😄😄 @sahar22 ‍ @‌hasti_jon ‍  @پرنسس_حمیدرضام ‍  @سالادفصل ‍

خوشبحالشون

منم صدا کن هروقت عسک بود 😭

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
وروجک من😂😍 البته عکس واسه یه سال پبشه تقریبا

😍😍😍😍😍

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
😍❤❤❤😍

😍😍😍😍😍