2777
2789
عنوان

بیاید عکس😀

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 103 پست
بیاین عکس بازی 😄😄 @سوگند22 ‍  @خاطرهr ‍  @خانم_ ‍  @لنااااا ‍  @ایلا ...

مچکرمممم بووس🤩

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بیاین عکس بازی 😄😄

@افسونگر2852‍ 

@گل_آفتابگردان‍ 

@jooojooo25‍ 

@jooody‍ 

@ننه_سرما۱۳۹۷‍ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیاین عکس بازی 😄😄

@sahar22

@‌hasti_jon‍ 

@پرنسس_حمیدرضام‍ 

@سالادفصل‍ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
مچکرمممم بووس🤩

😁😍😍😍

آمدممممممم🤗 @عاطیatijoon     دمت گرم 😘

فدا 😄😄😍😍😍

میشه اگه تاپیک عکس زدن منو یادت موند اگه دوست داشتی منوهم تَگ کنی😃..

چشم عزیزم 

وروجک من😂😍

البته عکس واسه یه سال پبشه تقریبا

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !