2777
2789

من 

عااااااشق شوهرمم 

۳ سال باهم دوست بودیم 

۱ ساله ک عقدیم 

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

9 سال زندگی مشترک..28 سالمه همسرم 36...18 ازدواج کردم..دو دختر دارم ...بنظرم 70 درصد خوشبختی به مرد بستگی داره..مرد که به زن محبت بده و بهش توجه کنه زن همه جوره اوکیه...بنابراین زندگی شیرینه و عشق جاریه

چیکار کردیم ک خوشبختین؟؟ بحث و نمیشه باهم؟؟؟

اوووو بحث ک دلت بخاد داریم 

مهم ترین چیز اینه ک دوطرف واقعا همو بخان و عاشق هم باشن

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
اخه چطور ممکنه بحث و دعوا باشه اما آدم دلش زده نشه خسته نشن از طرف 

عزیزم بحث و دعوا تو. بهترین زندگیا و بهترین شرایطام هس ، ی چیز ناخوداگاهه 

بالاخره شما دونفر عینا مثل هم نیستین اخلاقتون ، طرز تفکرتون فرق داره

ولی بحث هم حد داره 

زیاد طول نکشه ، بی حرمتی و فحاشی نشه 

جای خاب جدا نشه 

ب کتک کاری نکشه 

اگ اینا نباشه زود فراموش میشه

عزیزم بحث و دعوا تو. بهترین زندگیا و بهترین شرایطام هس ، ی چیز ناخوداگاهه  بالاخره شما دونفر ع ...

ما ک عاشق هم بودیم عاشق ها

تو بحث چون این مورد ها هم نبوده

اما سرد شدیم از هم خیلی سرد

ب سال نکشیده هنوز عقدمون

خسته شدم

عشقتان پایدار شما چچطوز؟؟؟بحث ندارین باهم؟؟؟

عزیزم کسی بگه من و شوهرم بحث نداریم دروغ محضه...

مگه میشه بحث نباشه..تا دلت بخواد اختلاف نظر داریم..اما حرمت حفظ میکنیم و آروم حرف میزنیم و متقاعد میکنیم همو ...و اینک اگر بحثمون بالا کشید یکدوممون محل رو ترک میکنه ...بعد هم تا شب نشده اوکی میشیم...

همه چیز دوطرفه ست...اینک فقط یه نفر مایه بذاره برای آرامش زندگی این زندگی دوام نداره...زن و مرد کنار هممممم

عزیزم کسی بگه من و شوهرم بحث نداریم دروغ محضه... مگه میشه بحث نباشه..تا دلت بخواد اختلاف نظر داریم. ...

خب همین دیگه 

بحث ها طولانی میشه تبدیل ب قهر میشه

بقول شما دونر باید تلاش کنن

من ک پشسمونم

خب همین دیگه  بحث ها طولانی میشه تبدیل ب قهر میشه بقول شما دونر باید تلاش کنن من ک پشسمونم

ظاهرا شما تو عقد هستی...

عزیزم اول اینک آرزوی خوشبختی دارم براتون...☺🌹

بعد هم اینک زندگی مشترک حداقل 7 سالی طول میکشه تا زن و مرد کامل همو بشناسن و مطابق میل هم رفتار کنن یا حداقل کمتر همو اذیت کنن..پس خسته نشو..فقط اطلاعات زناشوییت و اطلاعاتت راجب شناخت دنیای مردها رو بالاتر ببر و سعی کن قوی باشی و سربلند باشی...خیلی زود داری کم میاریاااااا جان دل😡

خوشبختی فقط به مرد بستگی داره همین

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤