2777
2789
عنوان

من یک زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته جدا شدن.اونم با وجود یک بچه.یبار ی هفته قهر کردم.دیدم نمیتونم.....

خب اینجوری ک بیمار میشی عزیزم  خیلی بدتره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

پس چرا مادر شدی وقتی نمیتونی ازش به تنهایی مراقبت کنی؟وقتی به خاطر ترسهات نمیتونی جدا بشی گله ای از اوضاعت نکن....فقط خود تویی که میتونی خودتو نجات بدی

یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته        باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!

منم همچیم دادم بخاطرشوهرم اماچی نصیبم شد. چراخودمو ویه بچه بدبخت کردم. ای کاش پول داشتم تابرای همیشه ازاین شهرفرارمیکردم

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
حتی به خودکشی هم نمیتونم فکر کنم فقط بخاطر دخترم

منم خیلی دلم خودکشی میخواد ولی وقتی دستای کوچولوشو تو دلم تکون میده و دلداریم میده قلبم تیکه تیکه میشه لحظه لحظهی نفس کشیدنم برای اونه

تا کی باید تحمل کنم.امشب از ته دلم شوهرم نفرین کردم.آنقدر گریه کردم چشام شده ی خط

من خیلی وقته دارم گریه میکنم تقریبا از بعداز ظهر تا حالا ولی دریغ از یذره توجه که بهم داشته باشه پشتشو کرده بهم و خوابیده فردا هم با دوستاش میخواد بره تفریح بعدم میره خونه مامانش شنبه هم میره دنبال کارای خواهرش

اینقدر جنگیدم که چهره ی شاداب23سالم شده مثل یه زن پیر40-50ساله

ای بابا 

چرا اخه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.