2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

248 بازدید | 25 پست

یه خواهرشوهرمجرد دارم روانیم کرده.طبقه بالا پدرشوهرمیم انتظار داره همه جاما باهاشون بریم.اصلا اسایش ندارم ازش.همه تفریحاتم شده دخترعمه ها و دخترخاله هاشون.متنفرم از همشون.چکار کنم از شرش خلاص شم😭😢

بهش بگو بيا هوو من شو راحت شي اينجوري همه جا هستي😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑نروباهاشون.بگو کار دارم

چندبار بگم کار دارم.سه ساله نابودم کرده.یه جمعه نشده من باشوهرم تنها باشم.جالب اینه که دختراشونم دم بختن.قبلا که همش میگف میخواستم بگیریمشون واسه داداشممممم

بهش بگو بيا هوو من شو راحت شي اينجوري همه جا هستي😐

از هوو هم بدتره.من حتی دعوا کردم یه بار تو صورت مادرشوهرمم گفتم من نمیخوام انقد رفت امد با فامیلاتون .باز ول کن نیستن

[QUOTE=75758788]چندبار بگم کار دارم.سه ساله نابودم کرده.یه جمعه نشده من باشوهرم تنها باشم.جالب اینه که دختراشونم دم 

سخته ک😥..ای بابا ...باهمسرت صحبت کن به خانوادش گوشزد کنه.

خداروشکر 
[QUOTE=75758788]چندبار بگم کار دارم.سه ساله نابودم کرده.یه جمعه نشده من باشوهرم تنها باشم.جالب اینه ...

من خودم هزار بار گفتم بهشون .انگار زبون نفهمن .جالب اینه کثاااافت میگه باهرکسی ازدواج کنم میگمش از اول که من اهل رفت و امد نیستم بافامیلاتون

منم داشتم بیچارم کرد تو عقد..همه جا بهم میچسبید هم سنم بودیم ولی یه ذره درک نداشت..مادرشوهرمم چیزی بهش نمیگفت دفاعم میکرد ازش..بعد عروسی یه ذره بهتر شد ولی خوب نمیشه الان 7سال گذشته تو همه کاری هم نظر میده و..

منم داشتم بیچارم کرد تو عقد..همه جا بهم میچسبید هم سنم بودیم ولی یه ذره درک نداشت..مادرشوهرمم چیزی ب ...

وای دقیقا مثل منی.یه بار هم پیامکی دعوامون شد.برگشت گف معلومه که با داداشم همه جا میام.معلومه که تو دلت میخواد فقط بچسبی به خاکواده خودت