2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته من تجربی بودم درسم عالی قبل کنوور یه مشکلی پیش اومد که بماند کنکوور بد شد. قبلا نود نه درصد دادوساری مطمین بودم میارم. تیزهوشانم بودم.بعدم شما از پزشکی فقط پولش میبینید اون موقع که همه خابن صبح تا سب کتابای سنگین کشیک بیمارستان استرس مریص فحش همراه بیمار .نه مهمونیشون معلومه نه عروسی نه مسافرتیادم مثلا تو بیست سالگی دوست داره ازاد باشه حالا میخاد پنجاه سالگی میلیاردم باشه فایده نداره.بعدم استارتر راهی انتخاب کن لدت ببری ازش مگر نه ادم طمع کار باشه پزشکم بشه بازم قانع نیست 😂😂

ممنون از راهنمايي خودتون چه رشته دارين ميخونيد وراضي هستيد

من که آموزش ابتدایی میخونم آره خداروشکر خوبه و من راضیم

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
اگر خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته من تجربی بودم درسم عالی قبل کنوور یه مشکلی پیش اومد که بماند کنکوور ب ...

عزيزم من اگه الان به فكر پول نباشم زندگيم پوچ هست من دوست ندارم طمع كار باشم ولي ميخونم انتخاب درست داشته باشم وًبا قلبم تصميم نگيرمً بلكه با عقلم

[QUOTE=75756222]اگر خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته من تجربی بودم درسم عالی قبل کنوور یه مشکلی پیش اومد که بماند کنکوور ب ...[/QUOT

من هيچ وقت دوست ندارم تو زندگيم به پول فكر كنم اما گمان از اين سرنوشت كه وادار ميكنه

[QUOTE=75756236]من که آموزش ابتدایی میخونم آره خداروشکر خوبه و من راضیم[/QUOT كدوم دانشگاه فرهنگيان ...

من شمالم ... آره دیگ حقوق میدن موقع دانشجویی 

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱