2777
2789
من كلاس نهم هستم بايد انتخاب رشته كنم خيلي ها از دانشگاه فرهنگيان تعريف ميكنن كه استخدامت ميكنن وحقو ...

ازین درسایی که میگم کدومو بیشتر دوست داری؟ کدومو بهتر میفهمیو نمراتت بالاتره..؟ 

ریاضی؟ 

علوم؟ زیست و شیمی دارید؟ اگر دارید کدومو بیشتر دوست داری؟ 

زبان؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یکم اطلاعات از خودت بده

من از كلاس پنجم كلاس زبان انگليسي ميرم درساي حفظي هم عاليه و من فقط ميخوام بعد اين همه درس خوندن بيكار نباشم  وميگن دانشگاه. فرهنگيان  هر ماه حقوق ميدن واستخدام ميشي

من دانشجو زبانم اگه تهران ترجمه بتونی قبول شی عالیه

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
برعکس راهنماییش نکن  بهتررررررین رشته و پر درامدترین رشته ها رو تجربی داره

الان دیگه خیلی وقته که اینجور نیست عزیزم

مگر اینکه انقدر بخووووونه که پزشکی دربیاد

که البته اونم الان اشباع شده

چه تو کشور خودمون چه جاهای دیگه

استارتر عزیزم

یه نگاه بندازی به ساختمون پزشکان های خارج از کشور میبینی 70 درصد ایرانی هستن

الان تو ایران انقدر زیاده که میرن خارج

خارجم از اینجا بدتر

الان دیگه کسی از پزشکی و مهندسی پول در نمیاره

الان فقط و فقط از مغز بازت می تونی پول دربیاری و خلاقیت و....

بابا برو یه پزشکی دارویی دندونی بخون از هر نظر تضمینی  زبان چیه بابا

😐😐😐 واقعن کارای سختی هستن و همیشه تضمینی نیس 

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

ای کاش اون روزی ک من.میخواستم انتخاب رشته کنم یکی عین الان خودم بود که بگه برو تجربی... 

من درسم عالی بود... المپیاد ریاضی و علوم و قران رتبه اوردم... بین 3نفر اول... 

به خاطر همین همه گفتن برو ریاضی... ریاضی خوندم و عاشقش بودم و دانشگاهمم مهندسی پزشکی خوندم که عشق منه... اما تو کشور ما حقوقش منو راضی نمیکنه... و الان میگم ای کاش دندون یا دارو میخوندم... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من كلاس نهم هستم بايد انتخاب رشته كنم خيلي ها از دانشگاه فرهنگيان تعريف ميكنن كه استخدامت ميكنن وحقو ...

عزیز من خودم فرهنگیان میخونم از لحاظ تضمین کاری که مشکلی نداره ولی معلم زبان بخوای بشی بهتره کنکور منحصرا زبان بدی از اون طریق اگه رتبه و ترازت خوب باشه فرهنگیان مصاحبش قبول شی بری دبیری زبان

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
علوم شيمي ًو زبان نمره هاش بالا١٩هست

پس یا برو دنبال علاقت که زبانه و اونو ادامه بده و یا برو تجربی... البته میتونی تجربی بخونی و خودت کلاس زبان بیرون بری... موقع کنکور هم تجربی کنکور بده هم کنکور زبانو بده... ان شاالله بهترین قسمتت بشه... باقیشو بسپر به خدا... ولی خوب تلاشتو بکن که 10سال دگ از انتخابت راضی باشی.