2777
2789
عنوان

Iui مثبت

741 بازدید | 28 پست

سلام کسایی که iui کردن میشه بگن چند روز بعد از تخمک گذاری جواب ازمایششون مثبت شده من روز یازده بعد از تخمک گذاری ازمایش دادم گفتن مشکوکه چند روز دیگه دوباره ازمایش بده تمام بی بی چک هامم هاله کم رنگ داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زیاد😥😥فکرمیکردم زیر یه میلیون میشه

نه عزیزم خیلی کمه زیر یک تومنه من اسپرم اهدایی گرفتم هزینه ام رفته بالا این چهارمیلیون رو دکتر جلو جلو واسه هفت مرتبه انتقال گرفت

من چهار میلیون دادم 

عزیزم من دوبار تو رویان ای یو ای کردم گفتن شانزده روز بعد اگه پریود نشدین آزمایش بدین انشالله که نی نیت اومده تو دلت 

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

برای شما ا یوای چقدر هزینه شد؟

من خرداد انجام دادم با هزینه سونوها و داروها و خود عملش  حدود ۱۵۰۰شد..الان آمپولاش گرونتر شده البته من بیمه ندارم وآزاد میخرم

من خرداد انجام دادم با هزینه سونوها و داروها و خود عملش  حدود ۱۵۰۰شد..الان آمپولاش گرونتر شده ا ...

با بیمه امپولا زیر ده تومنه من کلا داروهای قبل ای یو ایم شد چهل تومن

من خرداد انجام دادم با هزینه سونوها و داروها و خود عملش  حدود ۱۵۰۰شد..الان آمپولاش گرونتر شده ا ...

خیلی ممنون

من از شهرستان میخوام برم تهران انجام بدم

حدودا چند روز مجبورم تهران بمونم؟

بعد شما از ا یو ای جواب گرفتی؟

کلا اسپرم نداشت عملم کردن اسپرمی پیدا نکردن منم از اسپرم اهدایی استفاده کردم

به امید خداواحتمال خیلی خیلی زیاد باردارین عزیزم