2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 42 پست
به دو مناسبت بهت تبریک میگم  اولی مامان شدنت دومی عضویتت تو نی نی سایت

خیلی خیلی ازت ممنونم.

همش میخوام به خودم امیدواری ندم اما باورت نمیشه من چند ماهی هست توی اقدام بودم اما نمیشد و اینقدر بیبی چک گرفتم و منفی شد که نا امید شده بودم اما الان شک دارم و نمیخوام نمیخوام به خودم الکی امید بدم و‌ اگر نباشه دلم بشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی ازت ممنونم. همش میخوام به خودم امیدواری ندم اما باورت نمیشه من چند ماهی هست توی اقدام بود ...

نه بابا معلومه مثبته

برو از بده که خیال خودت رو راحت کنی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مبارکه چندوقت اقدام بودی 

من پنج یا شیش ماه تو اقدام بودم اما چندباری بیبی زدم و نا امید شدم ولی اینبار که مثبت شد یه جوری شدم اما خوب چون علایم ندارم یکم شک کردم 

چندماه اقدام بودی ؟ بچه اوله؟  احساس میکنم قبلا تجربه داشتی و خیلی ریلکسی 😁 مثه بقیه استرس ند ...

ببین من پنج یا شیش ماه تو اقدام بودم و چندباری تست زدم و‌منفی شد اما اون موقعه علائم داشتم اما الان هیییچ. اولین بارداریم هست. راستش مامانم شک کرد باردار باشم چون من خیییییلی شیطونم اما الان مثل مظلوم ها یه گوشه نشستم😂😂😂 خیلی اروم شدم اما واقعا نمیدونم چرا 

باردارى كباركه تو بدن هر كسى علايم فرق مى كنه كم كم خودشو نشون مى ده

ممنونم. امیدوارم که همینطور باشه و دوست ندارم الکی امیدوار باشم دلم میخواد همه چیز سریع معلوم بشه

نه بابا معلومه مثبته برو از بده که خیال خودت رو راحت کنی

من ترکیه زندگی میکنم و اینجا اینجوری نیست که بری بگی میخوام ازمایش بدم باید وقت بگیری و دکتر برات ازمایش مینویسه.بخاطر همین هفته دیگه باید برم ازمایش.

من ترکیه زندگی میکنم و اینجا اینجوری نیست که بری بگی میخوام ازمایش بدم باید وقت بگیری و دکتر برات از ...

آهان

ایشاالله که جواب آز مثبته 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دوست من موقع بارداری هییییچ علایمی نداشت ..تهوع هم نداشت همه مثه هم نیستن برو ازمایش بده 

هفته دیگه میرم. اما تا اون موقعه میرم استرس😂😂 من دیروز تست زدم و اگر فردا دوباره بزنم ممکنه پر رنگ تر بشه؟

من تتها چیزی ک انرژی مثبت بهم میده بی بی چک مثبته.نمیدونم چرا هروقت میبینم خوشحال میشم.تمام عکس بی ب ...

باشه پس بخاطر تو ام شده دوباره فردا تست میزنم و  برات اینجا میفرستم.😂😂