2777
2789
عنوان

چیکار کنم

87 بازدید | 12 پست

من 24 سالمه از 14 سالگی کار میکردم با داداشام و اخلاقم کلا پسرونه شده یه چند وقتیه عاشق یه پسری شدم ولی اخلاقم پسرونه ست و نمیتونم مثه یه دختر رفتار کنم اصلا بخودم نمیرسم میخوام از این به بعد به خودم برسم البته دانشجو هستم لطفا بهم بگین چه کارایی انجام بدم 51 وزنمه قدمم 164 

صورتمم جوش داره 

صورتتمم لاغره دوست دارم تپل تر بشه 

تیپمم معمولی نمیدونم جطوری تیپ بزنم همیشه مشکی میپوشم 

چند تا برند خوب لوازم ارایش معرفی کنین کرم پودر استفاده کنم یا پنکک پوستم چربه 

ریمل خوب و رژ 

قبل خواب چه کارایی انجام میدین 

چه جیزایی میخورین؟؟؟چطوری یکم کلاس بزارم مثه بقیه که با کلاس بنظر بیام موهامو چه مدلی بزنم ؟؟؟وووووو 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم شمابرای پوستت برویه دکترپوست ...برای روابطت هم بایدتمرین کنی مشاوره بری باخانمهازیادمعاشرت داشته باشی...بهترین کارمیتونه برای یه خانم دروحله اول آرامش باشه توی رفتار...مثلابلندحرف نزنه مخصوصا دادزدن... بلندوبیجانخنده ..حرفهای جلف یابی ادبیهایی که مردهامیکنن ازقبیل فحش وبدهنی نداشته باشه...ودرعین حال بامتانت ووقاررفتارکنه....وچیزدیگه ای که به ذهنم میرسه بهتره تو سایتهای مشاوره وکانالهایی که راهنمایی میکنن عضوبشی...اگه بتونی بعضی کلاسهای هنری یاآشپزی شرکت کنی خیلی توی روحیه ات اثرمیذاره بایدحوصله داشته باشی عادتی که یه عمرباهاش زندگی کردی که یه شبه نمیتونی عوض کنی...ولی درکل اینجاخیلی چیزی گیرت نمیان چون همه برداشتهای شخصی شون رومیگن ولی بایه متخصص که صحبت کنی اول روحیه تومیشناسه باسوالهایی که ازت میپرسه بعدمیگه چکارکنی.ازقبیل خانواده ..محیط..تحصیلات.ووووو..موفق باشی

2790
2778
2791
2779
2792