iceberg مدیر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 987 عنوان جثه ریز | مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 18 پست سلام دوستان من جثه ریزی دارم.۲تاازهمکارای اقام همش مسخرم میکنن.به یکیشون سریه قبل گفتم ازاین مدل شوخیااصلاشوخم نمیاد.امروزاون یکی برگشته به شوخی میگه یه ذرست وازاین حرفا.به منم خیلی برخورد.رفتم بهش گفتم ازاین شوخیات اصلاخوشم نمیاد.اگرم فکرمیکنی بیجنبه ام دیگه باهام حرف نزن.به نظرتون من خیلی حساسم یامشکل ازهمکارمه 1397/09/08 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iceberg مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 987 مهم انسانیته مهم خدارو داشتنه که به همه چی میارزه به حرف مردم باشه به مرگ آدمم راضی نمیشن باخودم میگم کارموول کنم بشینم خونه.انقدراین مدت اذیت شدم.۲تاپسر۵و۲ساله دارم
iceberg مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 987 به شوخی میگه چی؟ میگه کوچولویی.منم شاکی شدم گفتم به چه اجازه ای هیکل منومسخره میکنی.اگه نمیتونی خوب حرف بزنی اصلاباهام حرف نزن
آدمیت عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1675 فک کردم مجردی چقد بهشون رو دادی ک در مورد این مورد خصوصی نظر میدن البته بعضیا خیلی پر رو ان ولی با سگ محل کردنشون لال میشن
iceberg مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 987 فک کردم مجردی چقد بهشون رو دادی ک در مورد این مورد خصوصی نظر میدن البته بعضیا خیلی ... ببین من اولش که رفتم اصلاتعجب کردم.به یکیشون که رودرروگفتم اصالاخوشم نمیادازاین حرفا.تازه من که اعتراض میکنم بهم میگن توبی جنبه ای وهمه چی بهت برمیخوره.