2777
2789
عنوان

جثه ریز

880 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من جثه ریزی دارم.۲تاازهمکارای اقام همش مسخرم میکنن.به یکیشون سریه قبل گفتم ازاین مدل شوخیااصلاشوخم نمیاد.امروزاون یکی برگشته به شوخی میگه یه ذرست وازاین حرفا.به منم خیلی برخورد.رفتم بهش گفتم ازاین شوخیات اصلاخوشم نمیاد.اگرم فکرمیکنی بیجنبه ام دیگه باهام حرف نزن.به نظرتون من خیلی حساسم یامشکل ازهمکارمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوشون نباید هی تکرار کنه 

خب بدت میاد هر کسی از یه سری چیزا بدش میاد 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

چه پر رو ان بی محلشون کن چه معنی داره انقد با یه خانوم راحتن

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

خوبه که من دوست دارم، اگه هیکلت درشت بود و چاق بودی هم یه جور دیگه مسخره میکردند، عیب از تو نیست اونا شخصیت ندارن

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
اینقد صمیمی هستید که اینجور شوخیایی میکنن

همین دیگه ازهمین حرصم درمیاد.تازه۴ماهه رفتم سرکار.اصلاازحرف زدنشون خوشم نمیاد.شوهرم به من اعتمادداشته گذاشته برمسرکار.اونوقت یه مرداحمق منومسخره تازه به من میگه هم میگن توجنبه نداری

همین دیگه ازهمین حرصم درمیاد.تازه۴ماهه رفتم سرکار.اصلاازحرف زدنشون خوشم نمیاد.شوهرم به من اعتمادداشت ...

عزیزدلم اونا اینقد بی شعورن که دارن باحرفاشون حرصت رو در میارن

وقتی شما هم واکنش نشون میدی بیشتر خوششون میاد که دست گذاشتن رو نقطه ضعفت

متاسفم برای همچین دوپاهای انسان نمایی

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..
عزیزدلم اونا اینقد بی شعورن که دارن باحرفاشون حرصت رو در میارن وقتی شما هم واکنش نشون میدی بیشتر خو ...

خیلیاحمقن به خدا.امروزدیگه گریم گرفت.اگه کارم خوب نبودولش میکردم