2777
2789
عنوان

تجربه های ناب همسرداری

1569 بازدید | 18 پست

خواستم یکی از تجربه های خودمو دراختیارتون بذارم من وهمسرم چند ماه پیش دعوا کردیم یه دعوایی که هیچ وقت فکرشو نمیکردم که زندگیمون دوباره روبراه بشه تمام راه های پشت سرمون خراب کرده بودیم ...به همدیگه خیلی توهین وبی احترامی کردیم من 20 روز خونه  پدرم بودم بعد این مدت پدرشوهرم یه شب اومد دنبالم گفت وسایلتو جمع کن بریم از اونجایی که دلم برای پسرم تنگ شده بود دلو زدم به دریا رفتم خونه پدرشوهرم توی راه برگشت پدرشوهرم بهم گفت شوهرت هرچی بهت گفت تو هیچی نگو فقط هم بگو خودم اومدم سر زندگیم نگو که من اومدم دنبالت منم بهش اعتماد کردم واین حرفارو زدم ...شوهرم اومد خونه پدرش منو دید شوکه شد اولش گفت واسه چی اومدی ...منم گفتم دلم براتون تنگ شده بود..خودشم دلش خیلی تنگ شده بود ولی این غرورش اجازه نمیداد که دنبال من واون یکی پسرم بیاد الان بعد گذشت 8 ماه از اون جریان وقتی که صحبتش پیش میاد میگه هیچ وقت قهر نکن اگرم قهر کردی خونه رو ترک نکن من طاقت دوری تو وپسرامو ندارم ...الان خداروشکر باهم خوبیم دیگه میدونم چطوری رفتار کنم که ناراحتی ودلخوری پیش نیاد...

خواستم بگم سر هیچ وپوچ زندگیتون به هم نزنید ...من همه ی زندگیمو مدیون پدرشوهر مهربونم هستم که اجازه نداد زندگیمون از هم بپاشه...

خانوما اقایون خیلی غرور دارن مراقب غرورشون باشیم ...

الهی که همگی خوشبخت بشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله همیشه باهم خوب و خوشبخت باشید

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

خداروشكر🙏🙏ولي چجوري طاقت آوردي پسرتو نبيني؟؟من خيلي از كارا و خرفاي شوهرمو نديده ميگيرم فقط از ترس اينكه نكنه يه وقت چيزي بشه نزاره دخترمو ببينم😔😔

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️

ببین استارتر عزیزم بنظر من زن غرورش بیشتره چرا که وقتی قهرمیکنه احتیاج به محبت وناز از طرف شوهر داره که اگه شوهرش نتونه غرورشو بخاطر زنو بچش زیرپابزاره زن احساس شکستگی وبی ارزشی میکنه(البته من اینجوریم بقیه رو نمیدونم).مگراینکه زن اشتباه خیلی بزرگ وواضحی کرده باشه. ولی کلا همیشه بزارید مردا کم بیارن چون ادمای پررویی هستن

بچه ها ما زنا گاهی وقتا فقط به یه تلنگر زندگیمون متحول میشه

این راه روی همه جواب نمیده گلم،بعضی آقایون جریحتر میشن وقتی زنی که قهر کرده خودش برگرده،پس قبل از قهر کردن باید همه جوانب سنجیده بشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
آقایون غرور دارن خانومها هم دارن.ندارن؟

وای عزسزم چ عجب ی نفر با من هم نظر درومد اینجا.حالم بهم میخوره ازینچیزا ک مرد غرور داره غرورشو نشکنید ما زنا جنسموم ظریفه اتفاقا باید مواظب مابود ن اون غول بیابونیای بی احساس.بخدا مروا احساس ندارن ک زیاد نمیگن دوستت دارم اینو نزنید پای غرورشون این واسه اینه ک درک کامل از عشق و محبت ندارن 

حالا ی عدم میان میگن باشوهرت خوب نیستی اینچیزارو میگی ن اتفاقا خیلی هم خوبیمو شوهر من ازین مردا ک شما بهشون میگین مغرور ازینا نیست.غرور داره کلی واس من نه چون منم ندارم واسه اون .چیه الکی مردا رو گنده میکنن