2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سرویس کالسکه، کمد و تخت، اسباب بازی بستگی به جنسیت نی نی، کفش، لباس شامل لباس تیکه ای تو خونه و لباس بیرون، لحاف و تشک و بالشت و پتو، شیشه شیر و پستونک، ظروف مخصوص..

اینا الان اومد تو ذهنم..

دعا کن منم به زودی بتونم بخرم

با اجازه اسنارتر.بچها بگید منم چی بخرم ک بدرد بخوره پولش مهمه واسم😑

من خواهرم اصلا کالسکه استفاده نکرد بستگی ب خودتون داره 

گهواره ب درد نمیخوره 

لباس اضافی نخر

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

من دو روزه چیدم سیسمونیمو.کالسکه تخت کمد ظروف مخصوص لباس از هر سایز2دست.از هر سایز بجز لباسای ست2تا شلوار.دو جفت کفش.دو جفت جوراب.شیشه شیر.ست حوله و حمام.اسباب بازی.شامپو و صابون و دستمال مرطوب و کهنه و محافظ کهنه و پوشک هر کدام یک الی دو بسته.شلوار جین.تاپ و شلوارک.کاپشن و سویشرت.پتو.روتختی.بالش.پشه بند.ناخن گیر.اگه دخمله گیر سر در مدلهای مختلف.دستکش.شال و کلاه در 3سایز و مدل.لباس مجلسی 2-3دست برا آویزون کردن از کمدش و ...

دو دست لباس سایز صفر میخوای ...سه دست لباس سایز ۱ و سه دست لباس سایز ۲ و سه دست لباس سایز ۳ که لباس ها شامل سه تکیه ای هستن...و چندتا لباس مجلسی واسه بیرون میخوای ببریش ..پشه بند (یکیش رو گهواره و یکی واسه زمانی که میخوای رو زمین بخوابه)..پتو..دشک..سرویس حوله...پستونک... شیشع شیر دو عدد یه سایز کوجیک یه سایز بزرگ.. محافظع کهنه...پودر بچه. دستمال مرطوب ..شیشه شور.شامپو صابون بچه..از این فلاکس کوچیکلا نیم لیتری که اب جوش نگه میداره واسه بیرون میخوای بری لازمت میشه واسه شیرخشک.شیر دوش ..ناخون گیر کوچیک واسه نوازاد. گوش پاک کن. اگر خواستی یک دشک مسافر بری نوازادی بگیز واسه جایی میری ..ساک لباس..ساک حمل بچه 

پس چی بگیرم.تخت بگیرم جاگهواره؟کالسکه خودمم دلم نمیخاد بخرم چیا کاربردیه ک بخرم

اگه بچه کولیکی باشه مجبوری گهواره بگیری وگرنه دهنتو سرویس میکنه😅تخت هم لازمه

2827
2791
2779
2792