2777
2789
عنوان

وزن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 75 پست
چرته بابا اینکارا چیه

اهوم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
پسرت مثل پسر  منه. پسرم الان ده ماهشه ده کیلوه  وزن تولدش 3 کیلو بود.دکترش میگه عالیه.رو ...

ای جان آره مثل همن پسرامون مرسی اینونمیدونستم دلم آروم شد خداپسرتوحفظ کنه برات اسمش چیه؟مال من عمادجون  غذامیخوره؟چی میدی درطول روز؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جان آره مثل همن پسرامون مرسی اینونمیدونستم دلم آروم شد خداپسرتوحفظ کنه برات اسمش چیه؟مال من عمادج ...

ممنون گلم.خدا گل پسر شمارم حفظ کنه

اسمش امیرعلیه 😊

آره غذا میخوره.پنج وعده غذای خودش میان وعده هاشم شیر میدم.

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
ممنون گلم.خدا گل پسر شمارم حفظ کنه اسمش امیرعلیه 😊 آره غذا میخوره.پنج وعده غذای خودش میان وعده ها ...

الهی ببخشیدچه غذاهایی میدی؟

یسری تقلب ها هم باعث میشه بچه الکی پف کنه بچه ای که شیر مادر خورده دیرتر چاق میشه و در برابر دیابت ک ...

اره عزیزم فقط شیر خودمو میدم دقیقا زمانی ک افتاد ب غذا وزن گیریش متوقف شد

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
بازم بنظر من کاملترین رفرنس برا تغذیه کودک همون کتاب دکتر کلیشادی هست حتما مطالعه کن آموزش انواع غذا ...

ممنون عزیزم اگ پیدا کنم حتما میگیرم😘

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
چی خوردی بچت وزن گرفت تو بارداری؟

ماه اخر خودمو بستم ب دلسترو بستنی 

الهی بمیرم میدونم چی میکشی بچه من داره میره رو خط زرد من مثل مرع سر کنده شدم از وثتی فهمیدم

خدانکنه عزیزم من که داغون شدم 😭.اون زنه که توبهداشت کارمیکنه بهم برگشت گفت توغذاش کره بزن شایدوزن بگیره منم گفتم دکترم گفته لبنیات نده الرژی داره بهم بشت گفت واکره که جزلبنیات نیست باخیال راحت بزن توغذاش منم دیروزتوفرنیش یکم کره زدم اونم طبق معمول نخوردگریه کرددوقاشق به زورریختم دهنش بعدنیم ساعت بلغم شدیددیدم الانم بلغمه خاکبرسرش بیسوادن الکی نشستن اونجا😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
الهی بمیرم میدونم چی میکشی بچه من داره میره رو خط زرد من مثل مرع سر کنده شدم از وثتی فهمیدم

تاشش ماهش نشده غذانده هم زده میشه هم وزنگیریش کم میشه من ازچهارماهگی شروع کردم گفتم خوش غذابشه هم وزنگیریش بهتربشه باورت نمیشه ازاونوقت ماهی دویست گرم اضافه میکنه 😔😔😖😖ازغذاهم بدش میادگریه میکنه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
بخدا پسر من ۱۱ ماهشه درست از ۴ ماهگی دیگه وزن نگرفته روی ۸/۵مونده روزی نیس ک دل نگرانی و گریه نداشته ...

منم دیروز سر همین موضوع انقدددد گریه کردم حرص خوردم😖

برا مراقبت یکسالگی بردمش چند روز پیش،گف ربع کیلو کم اضاف کرده ببر بش برس یک ماه دیگه بیارش.حالا دو سه روزه جز شیر هیییچی نمیخوره،اصن حاضر نیس طعم غذارو بچشه،دهنشو سقت میبنده و روشو میکنه اونور.میخوام بزنمش ینی.بخدا چننند نوع غذا پختم،اصن باز نمیکنه دهنشو ببینه چیه.ای خداااا😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
منم دیروز سر همین موضوع انقدددد گریه کردم حرص خوردم😖 برا مراقبت یکسالگی بردمش چند روز پیش،گف ربع ک ...

ای جان ن ترخدا اصلا ب زور غذا نده واسه هر غذا دادن باید ی دو سه ساعتی معطل باشی ی ذره ی ذره با بازی بهش بده چند کیلوئه الان؟

ای جان ن ترخدا اصلا ب زور غذا نده واسه هر غذا دادن باید ی دو سه ساعتی معطل باشی ی ذره ی ذره با بازی ...

۱۰ کیلو

وزن تولد ۳۶۰۰

از اول بدغذا بود،یه مدت لپاشو میگرفتم سزیع دهنشو باز میکرد قاشقو میذاشتم دهنش،خوبم وزن میگرف،بعد همه هی چیز گفتن و گفتن زوزی غذا نریز تو دهن بچه و فلان،ولش کن خودش گشنه ش بشه میاد میخوره

یه مدت ولش کردم دیدم اصن طرف غذا نمیااااد تا اینکه نحس مسشه و فقط شیر میخواد(شیر خشکیه)الان دیگه هرکار میکنم دهنشو باز نمیکنه😭😭حالا تو این هیر و ویر ناخواسته هم باردارم

ینی دارم دقققق میکنم    

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
۱۰ کیلو وزن تولد ۳۶۰۰ از اول بدغذا بود،یه مدت لپاشو میگرفتم سزیع دهنشو باز میکرد قاشقو میذاشتم دهن ...

ای جون دلم قدمش مبارک نگران نباش وزن میگیره الانشم ماشالا وزنش خوبه پس نگرانیت بی مورده بزرگ میشن ب این روزامون میخندیم