2777
2789
عنوان

طلا....+عکس

245 بازدید | 8 پست

سلام ...میخام راهنمایییم کنید دیشب همینجوری تفریحی رفتم طلافروشی نه پول دارم نه هیچی چندتا النگو قیمت زدم بعد زرگره گفت دوتا النگو بده دوتا بگیر النگو خودم طلا ۲۰ هست اون النگوها طلا ۱۸ ولی پهن تره بیشتر نما داره بنظرتون کار درستیه؟؟؟؟

نه اصلا حیفه بعدا داشتی بخر ولی اصلا طلا تعویض نکن کلی ضرر میکنی

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو کو عکس

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    

منم شیش تا پهن دارم دوس دارم عوض کنم ریز بگیرم😬😕

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش