2777
2789
بخواب    افرین

فردا تولد دعوتم که خیلی واسم مهمه رفتم موی کیلیپسی فر گرفتم حالا نصفه شب یادم افتاده خیلی مجلسی میشم تولد یه شخص دورم هست میگم کاش صاف گرفته بودم

نظرت؟برم صب عوض کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا تولد دعوتم که خیلی واسم مهمه رفتم موی کیلیپسی فر گرفتم حالا نصفه شب یادم افتاده خیلی مجلسی میشم ...

یچیزی بخر باموی خودت خیلی فرق نداشته باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فردا تولد دعوتم که خیلی واسم مهمه رفتم موی کیلیپسی فر گرفتم حالا نصفه شب یادم افتاده خیلی مجلسی میشم ...

خب اگه میتونی بری برو این که استرس نداره

میری عوض میکنی میای دیگه

تا الان هم بیداری صبح سختت میشه بیدار شدن

زودتر بیدار شو که سر وقت به کارات برسی 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
خب اگه میتونی بری برو این که استرس نداره میری عوض میکنی میای دیگه تا الان هم بیداری صبح سختت میشه ...

بد استرس گرفتم بعد میخام مجلسی بپوشم میگم یهو نرم همه اسپرت پوشیده باشن مختلطم هست

بنظرت صاف بهتره

بد استرس گرفتم بعد میخام مجلسی بپوشم میگم یهو نرم همه اسپرت پوشیده باشن مختلطم هست بنظرت صاف بهتره

خب ازیکی ازدوستات یا اشناهاتون بپرس ک اسپرت میپوشه یامجلسی توام ببین اون چ جورمیپوشه توام بپوش

بد استرس گرفتم بعد میخام مجلسی بپوشم میگم یهو نرم همه اسپرت پوشیده باشن مختلطم هست بنظرت صاف بهتره

نمیدونم ولی خودت با صاف راحت تری انگار. خب کسی از دوستات اونجا نیستن که در مورد لباس بهش پیام بدی و مشورت کنین؟  

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

خوب از میزبان بپرس که چطوره مراسمتون اصلا ایرادی نداره.موهاتو هم فر ایرادی نداره فقط ارایش زیادی نکن یه میکاپ خییلی سادع بکن

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
نمیدونم ولی خودت با صاف راحت تری انگار. خب کسی از دوستات اونجا نیستن که در مورد لباس بهش پیام بدی و ...

نه کسی نیس

نه فر بیشتر دوس دارم ولی حس میکنم مناسب تولد نیس ی کمم که درستش کنم خیلی مجلسی میشه الان اکثرا ساده ان

خوب از میزبان بپرس که چطوره مراسمتون اصلا ایرادی نداره.موهاتو هم فر ایرادی نداره فقط ارایش زیادی نکن ...

میزبانو تا حالا ندیدم اصلا 

هیچکسو نمیشاسم