2777
2789
عنوان

رنگ بلوند

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
عزيزم زينك واس پوست و مو هست يمدتي بخور خيلي موثره

مرسی عزیزم حتما میگیرم فقط خداکنه قطع بشه

تو بارداری انقد قشنگ پر شده بود موهام ولی الان کف سرم معلومه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=75689643]واي از همين مي ترسم به خدا كه اين ٤ تا شويد مونده هم بريزن به آرايشگر نشون دادم گفت نه عزيزم چيزي ن ...[/QUOTE]

آرايشگرا واس پولشون ميگن.رنگ موهاي خوشگلي هستن كه بدون دكلره خوشگل ميشن.يمدت به موهات برس تا جون بگيره.آخه تازه دوسال بعد زايمان يكم مو جون ميگيره.منكه هنوزم موهام كم هستن قبلا خ پر بودن.هنوزم ميترسم دكلره كنم

یه روز خوب میاد

مرسی عزیزم حتما میگیرم فقط خداکنه قطع بشه تو بارداری انقد قشنگ پر شده بود موهام ولی الان کف سرم معل ...

منم عين خودت كاش زودتر اين شامپو رو از داروخونه مي خريدم

مرسی عزیزم حتما میگیرم فقط خداکنه قطع بشه تو بارداری انقد قشنگ پر شده بود موهام ولی الان کف سرم معل ...

ارزونم بود هفده تومن خريدم اميدي نداشتم ولي خدا رو شكر عين معجزه خوب شد ريزش موهام

ارزونم بود هفده تومن خريدم اميدي نداشتم ولي خدا رو شكر عين معجزه خوب شد ريزش موهام

خداکنه روی موهای منم تاثیر داشته باشه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
[QUOTE= 75689643 ]واي از همين مي ترسم به خدا كه اين ٤ تا شويد مونده هم بريزن به آرايشگر نشون دادم گف ...

يعني تا دو سال دكلره ممنوع

اتفاقا به رنگ مو هم فكر مي كنم بايد رنگ هاي بدون دكلره رو انتخاب كنم پوستم سبزست ببينم چي مده و چي بهم مياد

[QUOTE=75691232]يعني تا دو سال دكلره ممنوع اتفاقا به رنگ مو هم فكر مي كنم بايد رنگ هاي بدون دكلره رو انتخاب كنم پوس ...[/QUOTE]

نه ميشه بزاريدفقط بزار يكم موهات جون بگيرن بعد بزار.رنگهاي تركيبي قشنگ ميشن،مثل شكلاتي و عسلي و زيتوني و دودي.

یه روز خوب میاد