2777
2789

من فقط میدونم کسایی ک معروف شدن توسایت بخاطرسن کمشون ،،راست نمیگن سنشونوبرای جلب توجه دروغ میگن...یه سریاشون قشنگ معلومه دارن دروغ میگن 

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جون خودم🙁یکی همین تاپیکو زد این بنده خدا جواب داد که متولده ۸۰😐رفتم تاپیکاشو دیدم ی بچه دوساله ...

شایدم فیک بوده😒

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔
به جون خودم🙁یکی همین تاپیکو زد این بنده خدا جواب داد که متولده ۸۰😐رفتم تاپیکاشو دیدم ی بچه دوساله ...

باور کردم عزیزم من راهنمایی بودم یه دوستم ازدواج کرد 12سالش بود بچه اولش 16سالش بود دنیا اومد الانم یه پسر دیگه داره 20سالشه همسنیم..من خودمم پسرم یه سالشه...الان دختر بزرگش 4سالشه

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
که چی بشه؟  چند وقت پیش یه ۱۶ ساله تاپیک زایمان زده بود. این مسایل تو ایران هست و متاسفانه قا ...

توروخدا دعوام نکنیدااا

ولی من اون زمان رو دیدم یه جوریم شد

برهنه باشی

خودمو تو اون سن تصور کردم ک وای

اخه خیلی با جزئیاتم بود

برهنه و حموم و...

قلیممم

چرا خب ولی از رو لج و لجبازی بود 😂 عقل الانمو داشتم ازدواج رو میذاشتم واس ۲۵ سالگیم  الان ۲۱ ...

مبارکت باشه عزیزم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
من فقط میدونم کسایی ک معروف شدن توسایت بخاطرسن کمشون ،،راست نمیگن سنشونوبرای جلب توجه دروغ میگن...یه ...

آره یه موردشو من خودم امروز دیدم ،چندجا دیده بودم گفته بوده دهه هشتادیه و بارداره،امروز دیدم تو یه تاپیک گفت ما دهه شصتیا نسل سوخته ایم😨😓😓

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باور کردم عزیزم من راهنمایی بودم یه دوستم ازدواج کرد 12سالش بود بچه اولش 16سالش بود دنیا اومد الانم ...

😐😐😐😐 دوازدع

خدا شاهده دختر ۸ساله دیدم نشون کرده بودن...کلی طلای زنانه آویزونش کرده بودن...طفلک😢

منم دیدم....خیلی رحمم اومد ...ابروهاشم ورداشه بودن ارایش هم داشت  

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
آره یه موردشو من خودم امروز دیدم ،چندجا دیده بودم گفته بوده دهه هشتادیه و بارداره،امروز دیدم تو یه ت ...

چاخانه ینی؟؟