2777
2789
عنوان

دوستانی که متفورمین مصرف میکنن

165 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یک ماهه متفورمین مصرف میکنم اوایل عوارض داشتم حالت تهوع و بی اشتهایی الان خیلی شدیدتر شده با این که میگن با گذشت زمان بدن عادت میکنه ولی من جوری شدم که نگاه به غذا میکنم حالم بد میشه 

میخواستم بدونم شما هم که استفاده میکنین اینجوری میشین

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

خارجی‌ مصرف کن

ایرانی معده درد هم میاره

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من اشتهام زیاد میشه قندم میفتع بدتر میخورم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
ب منم گفتن اینجورمیشی ولی خداروشکرمن مشکلی ندارم دوماهه مصرف میکنم،شمابرودکتربرات خارجیشوبده اسمشویا ...

من یک ماهه میخورم منتظرم اگه پریود شدم برم پیشش 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
اولش بله حالم از غذا بهم میخورد از بوی غذا متنفر بودم من سه ماهه دارم میخورم

تا چند وقت اینجوری بودی من یک ماهه میخورم هنوز اینجوری ام بدترم شدم 

من با متفورمین ببخشید اسهال میشدم دکتر مقدارش رو کم کرد برام

منم قبلانا که میخوردم اسهال میشدم ولی الان چند روزه یبس شدم