meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 عنوان پری اکلامپسی 105 بازدید | 15 پست واسه من ریسکش یک به هشتادو پنج بودکسی تو دوران حاملگی داشته این ریسکو؟چیکار کردین؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪 1397/09/07 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 ببخشید شما ریسکشو از ازمایش فهمیدید؟ چه ازمایشی؟ غربالگری دوم 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
Nasrin** عضویت: 1393/10/20 تعداد پست: 1763 کاری نیاز نیست انجام بدی فقط چکاپ هاتو زیر نظر پزشک مرتب انجام بده در ضمن کمبودویتامین دی هم نداشته باشی اصلا هم بهش فکر نکن خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 کاری نیاز نیست انجام بدی فقط چکاپ هاتو زیر نظر پزشک مرتب انجام بده در ضمن کمبودویتامین دی هم نداشته ... ویتامین دی سه رو که همراه ناهارم میخورمیادت میاد که واسه تو چند بود؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 من داشتم و مجبور شدم تو هفته 36 زايمان كردم ریسکت چند بود؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 زمان ازمایش غربالگری دوم کی هست. من بارداری اولم فشار داشتم. هفته ۱۶ یا ۱۷ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
97m_s عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 576 هفته ۱۶ یا ۱۷ هفته ای یه بار فشارت رو چک کن. اگه یک دفعه دو درجه بالا رفت یا یکدفعه ورم کردی، حتما برو دکتر. علایم من اینا بود.
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 مسموميت حاملگي ديگه،، كسي نگفت ريسكش چند بوده؟؟ میدونم ریسک من ۱ به ۸۵ بوده واسه تو چند بود؟ 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 هفته ای یه بار فشارت رو چک کن. اگه یک دفعه دو درجه بالا رفت یا یکدفعه ورم کردی، حتما برو دکتر. علایم ... خداروشکر که هموز باد ندارم همه میگن لاغر شدی فقط تنگی نفس گرفتم الانم احساس میکنم ضربان قلبم زیاد شده 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
97m_s عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 576 خداروشکر که هموز باد ندارم همه میگن لاغر شدی فقط تنگی نفس گرفتم الانم احساس میکنم ضربان قلبم زیاد شد ... فقط استرس رو از خودت دور کن. جوش و غصه اصلا. خیلی تو. فشار تاثیر داره.
meliiisaa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 فقط استرس رو از خودت دور کن. جوش و غصه اصلا. خیلی تو. فشار تاثیر داره. چشم مرسی عزیزم💙💙💙 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪