2777
2789
عنوان

فولیکول

120 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من اینماه یک عددفولیکول دارم آیاشانس بارداری دارم؟

روزسیزده پریود فولیکول ۲۱/۲وضخامت آندومتر۱۲/۵.حالامیترسم این یدونه فولی بی نتیجه باشه.خیلی نگرانم.کسی مثل من بوده؟

براتخمک گذاری دوتاآمپولhcjزدم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نشه برای بارداری باید سایز فولی خوبه باشه و ازاد بشه مال شما هم انشالله که ازاد میشه 

انشاالله عزیزم.

آخه چندجاخوندم خانومانوشتن اینماه چنتافولی داشتن وفلان...

منم براهمین نگرانم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
وووو توکل ب خدا کن...چ عجولی...بخدا الان من از دستش قهر کردم اومدم اینجا ک دو دقیقه نفس بکشم ...تو ه ...

انشاالله

مال من سایزش بزرگ میشد ولی ازاد نمیشد تبدیل به کیست میشد خداکنه مال شما ازاد بشه مطمین باش باردار می ...

انشاالله عزیزم

انتڟارواقعاسخته

منم ماهی که باردار شدم یه دونه 25 داشتم . همون گرفت . انشاالله واسه شما هم میشه 🙏🙏🙏🙏

انشاالله عزیزم برام دعاکن

شماعلاعمی داشتی؟قبل اینکه بفهمی بارداری

چقدر وقیق سایز فولیکول داده.سونو واژینال دادی؟

بله عزیزم.