بچه ها شوهری که نسبت به زندگی خودش بی خیال باشه و همه هم و غمش باشه زندگی داداش و خواهر مامان و باباش . دوست داره هرچی داره بده اونا ته موندش رو واسه زندگی خودش اونوقت من حق ندارم سر سوزنی تو مناسبتا به خونوادم از حقوق خودم هدیه بدم لطفا راه کار بدید
خوب همین،اخه شوهر داشتن فقط داشتن یک یالغوز اقا بالا سر نیست،بلاخره احساس مسئولیت تو زندگی ساپورت زن و بچه ،تلاش برای زندگی...ایناست که به بودن مرد معنا میده مردی که تو اداره زندکی نقشی نداره واقعا بودن و نبودنش فرقی نداره
تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
چرا از اول زندگی حد و مرزارومشخص نمیکنید چرا همون اول تعیین نمیکنید که حقوق من مال خودمه من دخترعموی شوهرم معلمه کل خرج زندگی و بچه هاش افتاده گردن این شوهرش هرچی درمیاره خرج خانواده خودش میکنه
دقیقا وضعم همین بود همه دارو ندارمونوهزینه میکرد برا پدر مادرو برادراش...تااینکه پولاش تموم شد دید همه اونادورشو خالی کردن وحتی احوالمونوهم نمیپرسیدن...الان دیگه خداروشکر اصلاح شده خودش و سرش ب سنگ خورده
دوستان کمکم کنید نمی خوام هز این به قدم اشتباهی بردارم همه مهریه رو بگیرم یه مقدار خیلی جزیی ...
همشو بگیر لااقل به درد بچت بخوره اونکه به فکر زندگیش نیست تو دستت به یجا بند باشه اگه مال داشته باشه بهتر اگه نداشته باشه باز قسط میبندن دیگه نمیتونه خرج کنه ،
منم برام سواله که خانواده های اینها چطورین که درک ندارن پسرشون خودش زندگی داره خرج داره با هزینه های سر سام اور الان،چطوری دلشون میاد انقدر بی انصاف باشن
تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من