2777
2789
عنوان

شوهر بی خیال

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 34 پست
وقتی اینو می گفتم‌ اون ته مونده رو هم خرج نمی کرد واسه زندگیش

خوب به چه دردی میخوره مردی که هزینه های زندگیشو نمیده؟بودنش با نبودنش چه فرقی داره؟

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب به چه دردی میخوره مردی که هزینه های زندگیشو نمیده؟بودنش با نبودنش چه فرقی داره؟

حالا هم می خوام مهریه نفقه رو ازش بگیرم‌این دفعه من زندگی رو زهرمارش کنم این همه اون یه بارم من

هیچی عین برگ‌چغندر بود 

خوب همین،اخه شوهر داشتن فقط داشتن یک یالغوز اقا بالا سر نیست،بلاخره احساس مسئولیت تو زندگی ساپورت زن و بچه ،تلاش برای زندگی...ایناست که به بودن مرد معنا میده مردی که تو اداره زندکی نقشی نداره واقعا بودن و نبودنش فرقی نداره

چرا از اول زندگی حد و مرزارومشخص نمیکنید چرا همون اول تعیین نمیکنید که حقوق من مال خودمه من دخترعموی شوهرم معلمه کل خرج زندگی و بچه هاش افتاده گردن این شوهرش هرچی درمیاره خرج خانواده خودش میکنه

حالا هم می خوام مهریه نفقه رو ازش بگیرم‌این دفعه من زندگی رو زهرمارش کنم این همه اون یه بارم من

چه زرنگ تشریف داره ،  کوتاه نیا حتی اگه خواستی زندگی باز مهریه نفقتو بگیر بگو حقوقمم نمیدم دور از جونت ایشون انگار با هالو طرفه

دوستان کمکم کنید نمی خوام هز این به قدم اشتباهی بردارم   همه مهریه رو بگیرم یه مقدار خیلی جزیی ...

ببین حای اگر خواستی اشتی کنی مهریه و نفقه رو بگیر بعد اشتی،به هیچ عنوان بی خیالشون نشو

دقیقا وضعم همین بود همه دارو ندارمونوهزینه میکرد برا پدر مادرو برادراش...تااینکه پولاش تموم شد دید همه اونادورشو خالی کردن وحتی احوالمونوهم نمیپرسیدن...الان دیگه خداروشکر اصلاح شده خودش و سرش ب سنگ خورده

عاشقتم پسرم
دوستان کمکم کنید نمی خوام هز این به قدم اشتباهی بردارم   همه مهریه رو بگیرم یه مقدار خیلی جزیی ...

همشو بگیر لااقل به درد بچت بخوره اونکه به فکر زندگیش نیست تو دستت به یجا بند باشه اگه مال داشته باشه بهتر اگه نداشته باشه باز قسط میبندن دیگه نمیتونه خرج کنه ،

منم برام سواله که خانواده های اینها چطورین که درک ندارن پسرشون خودش زندگی داره خرج داره  با هزینه های سر سام اور الان،چطوری دلشون میاد انقدر بی انصاف باشن

حالا چرا خرجشون میکنه اونا وضع مالیشون خوب نیست؟

اونا وضعشون خوبه فقط بدشون میاد پول پسرشون خرج دختر مردم شه اعتقادشون اینه که حقوق پسرم واسه منم هست