talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عنوان وای می ترسم .همش دوروزه زایمان کردم اما 346 بازدید | 15 پست الان ک دسشویی رفتم نخ بخیه رو پوشکم بود،خیلی نگرانم چکار کنم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1397/09/07 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39891 نکنه در رفته😨 هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 نکنه در رفته😨 نمیدونم،باید چکار کنم😞 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 سعی کن مراقب باشی پاره نشن پاره شه بیچاره ای یعنی چی 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 اونا جذبیه اضافه هاش خودش میریزه مطمئنی،؟اخ من همش دو روزه طایمان کردم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
shelia عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 4352 ب این راحتی پاره نمیشنمن اصلا رعایت نکردم.مهمون میومد مینشستم رو مبل یا تخت.همش تو ماشین میرفتم ی شهر دیگه دکتر برا بچم هیچیش نشد.فقط ورم کرد ک دکترم پماد تتراسایکلین سه درصد داد خوب شد
princesslona عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 2140 منم میدیدم رو پدم ولی اصلا مشکلی نداشتم بازم نشده بود با سشوار خودتو خشک کن بتادین بریز رو نوارت بعدش ببندش
princesslona عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 2140 مطمئنی،؟ اخ من همش دو روزه طایمان کردم اره عزیزم مطمئنم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 ب این راحتی پاره نمیشن من اصلا رعایت نکردم.مهمون میومد مینشستم رو مبل یا تخت.همش تو ماشین میرفتم ی ... من زیادم نمیشینم،با سشوار خشک میکنم،پوشکم طودب طود عوض میکنم، ولی نمیدونم چرا اینطوریم 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
دختربابامامان عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 9 یه اینه بذار ببین محل بخیه هات باز نشده باشه و یا عفونت نداشته باشه.یه دونه نخ موردی نداره.چون تو چند لایه دوخته میشه و به این راحتی باز نمیشه.و اینکه انتی بیوتیکت رو تا یه هفته بخور
nazila_taji عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 20002 یعنی چی من یه هفته بعد از زایمان بخیه های بیرون پام پاره شد الان 7 ماهه زایمان کردم هنوز درگیرم