پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 عنوان جنسیت از چند هفتگی مشخص میشه؟؟ 188238 بازدید | 70 پست جنسیت در چند هفتگی مشخص میشه.من طبق سونو ۸هفته و ۴ روز هستم. نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است. 1397/09/07 | 19:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niniasenat عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 772 از چهارماهگی مشخص میشه ینی شانزده هفته ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 از چهارماهگی مشخص میشه ینی شانزده هفته مرسی عزیزم نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 من ۱۲ هفته دقیق رفتم ان تی تشیص داده شد... آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
گیلاس_مهربون عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 15673 اگ دکترش ماهر باشه موقع ان تی اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
shaghayegh954 عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 969 بصورت قطعی ۱۶ هفتگی البته زودتر هم بعضیها بصورت حدسی میگن البته خوب کار سختی نمیکنن حدس میزنن که ۵۰ درصد ممکنه دختر باشه و یا ۵۰ درصد ممکنه پسر😂😂😂😂😂😂 کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 من ۱۲ هفته دقیق رفتم ان تی تشیص داده شد... چه خوب.ان تی دقیق نشون میده؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
shaghayegh954 عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 969 اگر زودتر بگه به مهارت دکتر نیست به طرز قرار گرفتنه جنینه و اینکه لای پاش قابل دیدن باشه کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 بصورت قطعی ۱۶ هفتگی البته زودتر هم بعضیها بصورت حدسی میگن البته خوب کار سختی نمیکنن حدس میزنن که ۵۰ ... زحمت میکشن اونو که خودمم میتونم حدس بزنم🤣🤣 نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
niniasenat عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 772 البته برا بعضیا زودتر تشخیص داده میشه .برا من ان تی تشخیص نداد .چهار ماهگی دیگه صد در صد بهت میگه جنسیتشو ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 البته برا بعضیا زودتر تشخیص داده میشه .برا من ان تی تشخیص نداد .چهار ماهگی دیگه صد در صد بهت میگه جن ... من سه روز دیگه وارد سه ماه میشم.یعنی یک ماه دیگه که وارد ۴ میشم نشون میده؟ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 چه خوب.ان تی دقیق نشون میده؟ اگه جای خیلی خوبی بری بلهجایی که من رفتم بهترین سنوگرافی شهربودبعد.میگن بستگی به جنسیت هم داره دکترم گفت اکثرا پسرو خیلی زود تشخیص میدن ... آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
niniasenat عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 772 من سه روز دیگه وارد سه ماه میشم.یعنی یک ماه دیگه که وارد ۴ میشم نشون میده؟ آره .دو هفته که عز سه ماهگیت گذشت میتونی بری برا تشخیص جنسیت ولی چهار ماهگی صد در صد میگه.البته اگه صبر کنی تا اونموقه😀 ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم
پریساع مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 784 اگه جای خیلی خوبی بری بله جایی که من رفتم بهترین سنوگرافی شهربود بعد.میگن بستگی به جنسیت هم ... چه جالب.البته بنظرم جنسیت پسر زودتر و شاید دقیقتر میشه گفت. نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.