2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا

45 بازدید | 4 پست

خانوما مادر شوهرم اینا هر جا میرن ماشین مارو میگیرن

چیکار کنم نگیرن دیگه؟

دوس ندارم خب، یه جا میخوام برم نمیتونم

شوهرمم میگه دخالت نکن  خانوادم هستن  دوس دارم بدم.

منم ناراحت شدم‌😓😓😓😓😓😓

مثلا عیدا    ماشین مارو میگیرن  همه جا میرن ولی ما هیچ جا نمیریم.

یا با جاریم میرن شمال

آستارا

اردبیل

با ماشین ما میرن .

در صورتی که پول دارن بخرنا ولی میگن ما پول نداریم.حتی از شوهرم پولم میگیرن.

حتی گاهی اوقات که میان ماشین به خرج میفته روغن  و فلان و بیصال    یا جریمه  شدن نگفتن به ما.با تمومه اینا شوهرم هر سری ماشینو میده بهشون.

راهی هست که شوهرم نده ماشینو بهشون؟

آسایش ندارم بخدا😥😥😥😥😥😥😥

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

هیچکس نیست😣

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

پدرشوهر من خودش ماشین داره اگه بخوایم جایی بریم مهمونی یا شب نشینی با ماشین ما میان😑😑😑😑

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهر من خودش ماشین داره اگه بخوایم جایی بریم مهمونی یا شب نشینی با ماشین ما میان😑😑😑😑

چقدر بد

اه اه حالم بد شد واقعا .... چقدر بی چشم  و رو ..... شما بمونید خونه اونا برن مسافرت ؟؟؟؟؟ خب مثلا نمیشه بجای اینکه با جاریت برن مسافرت با خود شماها برن ؟؟؟؟ تو و شوهرت و پدر و مادرش؟؟؟؟ براچی شما باید بشینید تو خونه اونا تنهایی برن ؟؟؟؟ وااییی خییلی عصبانی شدم تو چرا کوتاه اومدی؟؟ به شوهرت بگو اشکال نداره به مامان و بابات ماشین بده ولی باید خودمون هم باهاشون بریم ... یعنی چی تو عیدا مسافرت نمیری؟؟؟؟ 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋