2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من خیلی شنیدم .برو مزارشون رو بشور چن تا رو خصوصا اگ تهران هستی برو بهشت زهرا ان شالله حاجت روااا باشی .شاید الان یه عده بیان بگن شهدا دستشون کوتاهه جدی نگیر اونا قرآن رو مطالعه نکردن ک میگه ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاهم عند ربهم یرزقون ..یعنی کسانی ک درراه خدا کشته شدند گمان نکن ک مرده اند بلکه زنده اند و نزد خدا روزی میخورنن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

اول شهیدتو انتخاب میکنی 

دوم ی عهدنامه تنظیم میکنی ک ب شهید قول میدی ک مـثلا(نمازمو بخونم-نگاه نامحرم نکنمو...)و چیزایی رو میگی ک بتونی 100%عمل کنیا

سوم عکسشو میزاری جایی ک ببینیش و یادت باشه باهاش حرف بزنی(من صحفه ی گوشیمه)

چهارم در داخل روز میشینی باهاش حرف میزنی-ازارزوهات-دعاهات-واسطه قرارش میدی 

یادت باشه شهدا زندن و همیشه حضور دارن کنارت-بدون ناظر اعمالت هست

کلی رفیق بشید باهم(یادت باشه شهدا هم مثله بقیه ی ادما نامحرمن و نباید قربون صدقه بری-اخه ی نفر انقدر غرق رفاقت با شهید شده بود-کلا عاشقش شده بود و شوهرشو نمیدید اصلا)

سرمزار شهدای گمنام هم برو

شهید# ابراهیم هادی

منکه# اینطوری ی حاجت غیر قابل تصور گرفتم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
اول شهیدتو انتخاب میکنی  دوم ی عهدنامه تنظیم میکنی ک ب شهید قول میدی ک مـثلا(نمازمو بخونم-نگاه ...

راستی براش قران بخون-براش نماز بخون هدیه کن بهش

یادت باشه شهدا مدیون کسی نمیمونن و جبران میکنن صدبرابر

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به