2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 60 پست
خو دیگه الان بیشتر بازار ازدواج برا دوستا گرمه دخترا شیطون شدن خوب مخ میزنن میبرن پسره رو 😂

😂😂😂

دوس دارم یکی ازم خوشش بیاد بهش بگم اهل دوستی نیستم پاشه بیاد خواستگاری 🙂

من اصلا ازدواجی نیستم اونقدر  اما انقدر همه الان دوس پسر دارن دلم میخواست منم خواستگار ...

با شوهرم دوست بودم خیلی منو میخواست منم خواستگار زیاد داشتم خودش زود اومد خواستگاری ، خودش خیلی خوبو مهربونه ولی خانوادش از نظر فرهنگی یکم باما تفاوت دارن البته بگم خانواده هامون نمیدونن ما دوست بودیم ولی هرچقدرم شوهرم خوبه هیچ جا خونه بابام نمیشه برام و راحتی و آزادی دوران مجردیو ندارم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شاید چون واسه دختر داییم کخ دو سال از من کوچیک تره دو سه تا خواستگار اومده دلم خواست

جانم سن و سالت ازم کوچکه میگم هر روز موقع مجردی ارزو داشتم خواستگار نیاد فقط قسمتم بیاد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگه بیان کمیت دار میشن 😁

اگه بیان تعداد خواستگارات اره بیشتر میشه از خدادبخاه قسمتت رو برسونه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
با شوهرم دوست بودم خیلی منو میخواست منم خواستگار زیاد داشتم خودش زود اومد خواستگاری ، خودش خیلی خوبو ...

قبول دارم که دوران مجردی آسونه 

ولی دوس دارم با کسی که قراره زندگیمو باهاش بسازم زودتر آشنا شم ! 

اختلافا ی ریز همیشه هست مهم وجه اشتراک تو اصلیاس

عه 😔 چیکار کنم پس؟؟

خو برای خواستگار پیدا کردن باید اندام متناسب پیدا کنی خودشون میان😂

بعد روابط اجتماعیتو زیاد کنی من الان خونم هی نه فامیل داریم نه آشنا داریم نه میریم عروسی نه مهمونی خب از اسمون نمیفته که خودمم مخ نمیتونم بزنم😂 تو اون موقعیتا اکثرا خواستگار پیدا میشه

خو برای خواستگار پیدا کردن باید اندام متناسب پیدا کنی خودشون میان😂 بعد روابط اجتماعیتو زیاد کنی من ...

نه روابط اجتماعیم خوبه  تو فامیل هستم 

دانشگاهم میرم 

دیگه نمیدونم چیکار کنم 🙂

وتفاقا ارم رو هیکلمم کار میکنم  ولی الان همه اکثرا لاغر ن 

نه روابط اجتماعیم خوبه  تو فامیل هستم  دانشگاهم میرم  دیگه نمیدونم چیکار کنم 🙂 وت ...

خودت باش  شیطنت کن اما به وقت  خوش برخورد باش  تو عروسی ها هم قشنگ لبخند بزن موقر باش 

غرور هم یکم قاطی کارات کن

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

خودت باش  شیطنت کن اما به وقت  خوش برخورد باش  تو عروسی ها هم قشنگ لبخند بزن موقر باش ...

البته من مجردما ولی تو اطرافیانم دیدم اینطورین هم خودم میخوام کسایی که با داداشام ازدواج میکنن این شرایط رو داشته باشن بقیش به خودشون ربط داره

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱