2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 60 پست
 باهاتون موافقم ولی اول باید خواستکار باشه بعد شوهر :)

اخه من خیلی ارزوی خواستگار کردم ب خاطر اون خواستگار اومد ولی بی سر انجام موند اخر ،از خدا بخاه همونی ک قسمتته بیاد توزندگیت 

منتظرم .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکت باشه 🌷

ممنون. به کمیت خواستگار توجه نکن کیفیت و قسمت مهمه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من ۷۵ هستم ۲ ساله عروسی کردم ، قدر همین لحظاتتو بدون من ارزو میکنم دوباره برگردم به دوران مجردیم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
نه من دوس دارم خواستگار بیاد ! 

نه منم خواستگار که الکی باشه دوس ندارم به خونمون نذاشتم بیان اکثریت پشت تلفن رد کردیم بخاطر فاصله سنی و تحصیل و....

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نه منم خواستگار که الکی باشه دوس ندارم به خونمون نذاشتم بیان اکثریت پشت تلفن رد کردیم بخاطر فاصله سن ...

من ی خواستگار جدی داشتم که بابام نذاشت ولی چون فامیلیم هی بحثش هست 

یکیم تو پارک خواستگاری کرد  😂

من ۷۵ هستم ۲ ساله عروسی کردم ، قدر همین لحظاتتو بدون من ارزو میکنم دوباره برگردم به دوران مجردیم

من اصلا ازدواجی نیستم اونقدر 

اما انقدر همه الان دوس پسر دارن دلم میخواست منم خواستگارو اینا داشته باشم 

از زندگیت راضی؟