ماائده مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 عنوان کتلت😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 21 پست چرا کتلتام همیشه سفت میشه؟ 🤔🤔 برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا 1397/09/07 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 فک کنم همین ک میترسم ک وا بره و آبشو خیلی میگیرم ممکنه دلیل سفتیش باشه پس برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 ی سوال دیگهمن تازه اومدم سر خونه زندگی🤗🤗برا چرخ کرده گوشت گوساله گرفتم اما با بدبختی نصفش چرخ شد بقیش چرخ نشدچراااا برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
zohre_hmt عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 603 اینو امتحان کنم شاید سفت نشه اینبار البته چون قد دونفر میسازم یدونه سیب زمینی میزنم اونجوری دوتا بز ... از دو تا سيب زمينى كوچيك استفاده كن من هيچ وقت ارد نميزنم كتلت هام عالى ميشه And now these three remain : faith, hope and love. But the greatest pf these is love.
شمیسا۶۳ عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 881 ی سوال دیگه من تازه اومدم سر خونه زندگی🤗🤗 برا چرخ کرده گوشت گوساله گرفتم اما با بدبختی نصفش چرخ ... من قصابی تمیزی رو میدا میکنم گوشت رو نیخرم همونجا میدم یه چرخه کنه
شمیسا۶۳ عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 881 فک کنم همین ک میترسم ک وا بره و آبشو خیلی میگیرم ممکنه دلیل سفتیش باشه پس من ابش رو با دست میگیرم اصلا از صافی رد نمیکنم خیلی هم خوب میشن تا جایی که میتونم باریکشون میکنم
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 من قصابی تمیزی رو میدا میکنم گوشت رو نیخرم همونجا میدم یه چرخه کنه اخه من تو این شهر غریبم نمیشناسمنمیدونم گوشتم مشکل داشته یا چرخ گوشتم برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
ماائده مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 488 از دو تا سيب زمينى كوچيك استفاده كن من هيچ وقت ارد نميزنم كتلت هام عالى ميشه منم این بار فقط ارد سوخاری زدم وگرنه هیچ وقت نمیزدماره دوتا سیب زمینی کوچیک راه حل بهتریه ب ذهن خودم نرسید چرا😆 برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا