آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 عنوان چه رنگی؟🤔 55 بازدید | 6 پست سلام خوش سلیقه ها، ماشین لباسشویی و ظرفشویی و یخچال سیلور قشنگتره یا سفید؟برای جهیزیه میخوام، برا همین رنگ کابینت و دکور خونه مشخص نیست که بخوام طبق دکور خونه بخرمبه نطرتون کدوم شیک تره؟ من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤ 1397/09/07 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا۲۰۱۸ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 41 من سفید خریدم با خونه های کوچیک و آپارتمانی امروزی سیلور و گاها سیاه دل آدمو میگیرونه! سفید رنگ.ایده آله برای روحیه از نظر من و خونه رو دلباز و بزرگ نشون میده
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 سفیدددد مرسی 🙂 من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 من سفید خریدم با خونه های کوچیک و آپارتمانی امروزی سیلور و گاها سیاه دل آدمو میگیرونه! سفید رنگ.ایده ... منم سفید بیشتر دوس دارم، ولی دیدم جدیدا سیلور میخرن گفتم شاید سیلور بروزترهو گرنه سفید بهم ارامش میده من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
آوا8 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5829 سفید قشنگتره ولی سیلور مده😶 اره الان اکثرا سیلور میخرن ولی سفید خیلی قشنگترهادم سر دوراهی میمونه😐 من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤