2777
2789
عنوان

یک لحظه تفکر+عکس💜💜💜

546 بازدید | 45 پست

این زوج های هالیوودی که میبینین از زیبایی و پول چیزی کم نداشتن ولی از هم جدا شدن.. چرا؟ چون حالشون با هم خوب نبوده..

واسه شروع یه رابطه پول و زیبایی تاثیر گذار و کمک کننده س ولی واسه ادامه ی اون رابطه خیلی نمیتونه موثر باشه دوستان🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این زوج های هالیوودی به نظرت....ادمای درستی هستن که بخوای به عنوان مثال ازشون استفاده کنی؟!!!

من راجع به درستی و غلطی اینا صحبتی نکردم بحث من چیز دیگری بود دوست عزیز

الان این زوج های هالیوودی به نظرت....ادمای درستی هستن که بخوای به عنوان مثال ازشون استفاده کنی؟!!!

نباید بد باشن،چون مثلا آنجلینا چندین بچه رو به سرپرستی گرفته،و جدا شدنش از برد پیت بخاطر رفتار بد برد با بچش بوده

دوسش دارم😍

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من که اینهارو ادم حساب نمیکنم چه بریه ازشون درس بگیذم البته تو سینمای ایران خودمونم کم نیستن برای مث ...

حالا ایرانیا خیلی خوبن مثلا؟؟

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

فکرکنم منظورش اینه پول و زیبایی در عالیترین سطح هم باشه آرامش نمیاره.

گذشته نگذشته
بهتر از خارجیان

به نظرم نمیشه اینطوری هم گفت. همه جای دنیا ادم‌کثیف و هرزه و خیانت کار وجود داره و بالعکس. اینجایی هم که من زندگی میکنم مردایی رو میبینم که عاشق خانواده شون هستن و در کنار هم خیلی خوب زندگی میکنن

خدای مهربونم شکرت 💓