2777
2789
عنوان

کودک دوزبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم!!!! الان کارتوتهای شبکه ی جم کیدز که به زبان اصلی هست خیلی باعلاقه نگ ...

توی خونه کم کم کلمات رو باهاش حرف بزن

بدونه زبان دیگری هم هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

توی خونه کم کم کلمات رو باهاش حرف بزن بدونه زبان دیگری هم هست

آره الان رنگها و بعضی حیوانات رو به انگلیسی بلده!!!

وقتی هم کارتون زبا انگلیسی میبینه ازم میپرسه مامان اینا به انگلیسی باهم حرف میزنن!!!؟؟؟؟؟

آخه هزینه ی سی دی ها کم نیست!!!! نمیدونم اگه تهیه کنم اصلا اثری روی بچه داره!!!! گفتم شاید کسی تجر ...

من با همین روش دو تا فرزند دوزبانه دارم و الان خودم هم نماینده آقای دکتر هستم . واقعا این روش اصولی و درست هست

من داشتم استفاده میکردم که یکی از اشناهامون که استاد زبان به من گفت نکن این کارو بچه نه زبان مادری و ...

اگر با روش درست انجام بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد . دوران طلایی زبان آموزی از نوزادی تا 6 سال هست. فقط برای بچه هایی که هنوز به حرف نیومدن نباید ورودی زبان دومشون بیشتر از زبان اولشون باشه مثلا وقتی 2 ساعت کارتون می زارن باید 3 تا 4 ساعت باهاش فارس صحبت کنند و یا قصه فارسی بخونند 

من با همین روش دو تا فرزند دوزبانه دارم و الان خودم هم نماینده آقای دکتر هستم . واقعا این روش اصولی ...

سلام عزیزم ممنون

آره منم این روش رو شروع کردم و تاحالا ادامه دادم 

تا حدودی راضی هستم چون پسرم خییلی خوب بروز میده😍😊