2777
2789
عنوان

بیاید واستون خبر خوب اوردم+شاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 59 پست

[QUOTE=75621134]مبارک مادرشدنت ان شاالله سالم بدنیابیادوصالح بزرگ شه زیرسایه اهل بیت ع مراقب خودتم باش[/QU

مرسی از دعای قشنگت مهربون ممنون

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر
منم نی نی دارم....😍 آزم مثبت شده امروز میبرم نشون دکترم بدم... خیلی خوشحلام...🤰

واقعا خیلی حس نابیه مبارکت باشه عزیز دلم

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم...شمام برا ما دعا کن

خیلی ممنون گلم. حتما اگر لایق باشم

خداروشکر به سلامتی انشاالله

خیلی ممنون عزیزم

واى عزيزم بسلامتى خداحفظش كنه گلم مبارك باشه..... بعد از چن وقت باردار شدى عزيزم؟؟

مرسی عزیزم. من پنج ماه تو اقدام بودم گلم

شاید عکس؟!  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
ای جوووووونممممممم الهی فداش شم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

خدا نکنه عزیز دلم   

بهترین عکسشه ❤❤ 

خیلی هم قشنگه   ولی فقط واسه منو باباش و کسایی که میفهمن فکر کنم   

واقعا خیلی حس نابیه مبارکت باشه عزیز دلم

ممنون همینطور برای شما..😘

این دعاهایی که تو سایت آدم از خانم های باردار و پا به ماه میخواد فکر میکنم خیلی موثره.. خدا حفظ کنه هرکسی رو که برامون دعا کرده و به هرکس که نی نی میخواد سالم و صالحش رو بده..

به خاطر نی نی بخشیدمت 😁😁😁سعی کن دیگه تکرارنشه 

ههههه واقعا ممنون.   

شاید عکس؟!    

ههههه اری. گفتم شاید واسه بعضیا بی معنی باشه. اگر کسی گفت میزارم که گذاشتم   

ممنون همینطور برای شما..😘 این دعاهایی که تو سایت آدم از خانم های باردار و پا به ماه میخواد فکر میک ...

اره واقعا منم دیروز خیلی استرس داشتم از تک تکشون خواستم واسم دعا کنن واقعا ممنونو از همشون

ایشالا سالم به دنیا بیاد ممنون ازت 

ایشالا عزیزم خیلی مواظب خودتو نینی باش

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
الهی به زودی مامان بشی خوشگل خانم  😍 غصه نخوریااا حل میشه خدا دعای بعضی از بنده هاشو دیر اجابت ...

مرسی دوست عزیزم با حرفات بغض کردم😢ممنون از دلداریت😙با دعای شما مهربون خانوم منم دلگرم میشم عزیزم❤

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔