2777
2789
عنوان

وای چ روز شلوغی😣

209 بازدید | 25 پست

ی پسر ۹ماهه دارم 

مادرم ط بالامونه....و بیشتر مواقع تو نگه داریش کمکم میکنه...چون ک پسرم خیلی شیطون....از وقتی بیدار میشع تا میخوابه همش در حال ۴دست و پا و کنکاش ...

وای خسته شدم انقدر دنبالش دوییدم...

دیشب تاصبح ۵ ۶ بار بیدار شد ...حالا بیدار میشه گریه و جیغ...قشنگ سکته میکنی...طفلک شوهرم...

حالا امروز مامانم نیست...از ۹ با اون همه بیخوابی پاشدم....ناهار باید زرشک پلو بزارم...مرغ گذاشتم رو گاز بجوشه آبش و عوض کنم ی قابلمه سوپ برای پسرم گذاشتم.ی قابلمه دیگه براش تخم مرغ گداشتم ...

ساعت ۳ وقت ناخن دارم...

ساعت ۶ باشگاه.فکر کنید الان پاشه باید سرلاک و تخم مرغ بدم...هعی تند تند ناهر بپزم.هعی پسرم و از در و دیوار بیارم پایین...شوهرمم اللن بیدار میشه باید ی خنده مصنوعی بکوبم تو صورتم..صبحانه ب اون بدم لباس حاضر کنم...بعد دوباره شیفت ناهار پسرم و باباش....دستامم کلی بوی پیاز بگیره 😥😳

چقدر بچه داری سخت

پوستم کنده شده

حالا میزارمشم بالا 

همش استرس دارم باز😣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها راه حل ترک نی نی سایت و چسبیدن به کاراس

یه مامان معمولا تا بچش دوساله بشه وقت زیادی نداره که واسه خودش بذاره بازم تو خوبه به فکر ناخن و باشگاه هم هستی

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

خو با بچه نه ماهه مجبوری این همه قروفر داشته باشی؟  

اگرم میگی دوس داری، ک دیگه استرس نداشته باش

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
تنها راه حل ترک نی نی سایت و چسبیدن به کاراس یه مامان معمولا تا بچش دوساله بشه وقت زیادی نداره که و ...

الان خوابن از ۵مین دیگه بدو بدو شروع میشه😣وای افسردگی گرفته بودم دیگه