2777
2789
عنوان

وای چ روز شلوغی😣

209 بازدید | 25 پست

ی پسر ۹ماهه دارم 

مادرم ط بالامونه....و بیشتر مواقع تو نگه داریش کمکم میکنه...چون ک پسرم خیلی شیطون....از وقتی بیدار میشع تا میخوابه همش در حال ۴دست و پا و کنکاش ...

وای خسته شدم انقدر دنبالش دوییدم...

دیشب تاصبح ۵ ۶ بار بیدار شد ...حالا بیدار میشه گریه و جیغ...قشنگ سکته میکنی...طفلک شوهرم...

حالا امروز مامانم نیست...از ۹ با اون همه بیخوابی پاشدم....ناهار باید زرشک پلو بزارم...مرغ گذاشتم رو گاز بجوشه آبش و عوض کنم ی قابلمه سوپ برای پسرم گذاشتم.ی قابلمه دیگه براش تخم مرغ گداشتم ...

ساعت ۳ وقت ناخن دارم...

ساعت ۶ باشگاه.فکر کنید الان پاشه باید سرلاک و تخم مرغ بدم...هعی تند تند ناهر بپزم.هعی پسرم و از در و دیوار بیارم پایین...شوهرمم اللن بیدار میشه باید ی خنده مصنوعی بکوبم تو صورتم..صبحانه ب اون بدم لباس حاضر کنم...بعد دوباره شیفت ناهار پسرم و باباش....دستامم کلی بوی پیاز بگیره 😥😳

چقدر بچه داری سخت

پوستم کنده شده

حالا میزارمشم بالا 

همش استرس دارم باز😣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها راه حل ترک نی نی سایت و چسبیدن به کاراس

یه مامان معمولا تا بچش دوساله بشه وقت زیادی نداره که واسه خودش بذاره بازم تو خوبه به فکر ناخن و باشگاه هم هستی

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

خو با بچه نه ماهه مجبوری این همه قروفر داشته باشی؟  

اگرم میگی دوس داری، ک دیگه استرس نداشته باش

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
تنها راه حل ترک نی نی سایت و چسبیدن به کاراس یه مامان معمولا تا بچش دوساله بشه وقت زیادی نداره که و ...

الان خوابن از ۵مین دیگه بدو بدو شروع میشه😣وای افسردگی گرفته بودم دیگه