2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی سرخ کنم برات عجغم  اونم عروس ماهییییی..arusماهی کباب کنم وااااست

دهنت سرويس😂😂😂😂👋

نميووووو نميووووو عروس ماهي خار ميووو😰😿😿😿😿

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
چرا ؟

تاپیک زده بود، گویا بعضی از بچه ها بهش گفتن اندامت ادیت شدس و فلان😐

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
اقااااا فقد خودتو بیوووووو حاجیتون نیووووووو

بدون حاجی نمیـــــووووو

اگه مردی،تو بیـوووووو

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

این تاپیک پر از موی گربه شد، از بس هی میووووووو میووووووو گفتید، برا یه تیکه گوشت بهم پریدید

من برم، حرااااام است😂😂😂😂😂😂😂😂

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

گف خونه تکونی کردم خسته ام رف لالا

عه🤔

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دهنت سرويس😂😂😂😂👋 نميووووو نميووووو عروس ماهي خار ميووو😰😿😿😿😿

خخخخ فک کنم ب حدی کمبود ازدواج فشار اورده همه همه رو جنس مخالف میبینن 

دلشون میخاد عاااااخه... عه 

بامزه ام ک هسدیییی 

ی چیزایی کم و زیاد بشه میشی dumad

تاپیک زده بود، گویا بعضی از بچه ها بهش گفتن اندامت ادیت شدس و فلان😐

عه خود علي تاپيك زده بود؟

يا ديشب تو تاپيك منو ميگي

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
این تاپیک پر از موی گربه شد، از بس هی میووووووو میووووووو گفتید، برا یه تیکه گوشت بهم پریدید من برم ...

مکارمم با خودت ببر😂😂

عه خود علي تاپيك زده بود؟ يا ديشب تو تاپيك منو ميگي

تاپیک زد عکسم نذاشت ولی گفت باید باور کنید 😂

حس کردم تایید کرد بیشتر تا تکذیب

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
خخخخ فک کنم ب حدی کمبود ازدواج فشار اورده همه همه رو جنس مخالف میبینن  دلشون میخاد عاااااخه... ...

گير داده بمن چه كنم ديگه😹ديد محلش نميزارم خواس جلب توجه كن كنار اسممم😸😸😸ميووو ميوووو 

خانومم فقط توي بپر چايي بزار تا طلاقت ندادم

عه خود علي تاپيك زده بود؟ يا ديشب تو تاپيك منو ميگي

نه خودش زده بود، منشنم کرده بود، فک‌ کردم منشنت کرده وگرنه صدات میزدم