2777
2789
عنوان

کاربرلنا

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 90 پست
مرسی عزیزم ولی به قول خودت من شایدبچه بازی دراوردم اوناچرادامن زدن بهش؟؟؟همسرم بایدمثل همسرشمارفتارم ...

دقیقا کاره اشتباه شما این بود هر دو طرف رو میگم‌ پای خانواده ها اومد وسط زندگی شماست شما باید بین خودتون حل و فصل میکردین ولی همون باره اول که شوهرتو به خانوادهش گفت شما باید باهاش صحبت میکردین که دعوا و بحث های زن و شوهری بین خوده زن و شوهر باید باشه نه بین خانواده ها ولی کلا عزیزم خواهرانه بهت میگم هیچ وقت خودتو و زندگیتو با کسی مقایسه نکن و ای کاش از اول با سیاست رفتار میکردی اونم فقط با محبت و بدون دعوا و لج بازی کلا۹۵ درصد مردا خره محبت هستن 

دقیقا کاره اشتباه شما این بود هر دو طرف رو میگم‌ پای خانواده ها اومد وسط زندگی شماست شما باید بین خو ...

اره حرفاتون درسته من سیاست نداشتم...ولی من بهش میگفتم بهتره بین خودمون بمونه به کسی نگی میگفت اتفاقابایدبگم تابدونن....خب منم بخاطرهمین عذاب وجدان دارم میگم حتمامنم قصربودم بریم مشاوره....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره حرفاتون درسته من سیاست نداشتم...ولی من بهش میگفتم بهتره بین خودمون بمونه به کسی نگی میگفت اتفاقا ...

اول خودت برو با مشاور صحبت کن تمام چیزایی که اینجا گفتی روبهش بگو چه کارای خودت و چه کارهای شوهدت رو بگو ولی پیش اون مشاوره قبلیت نرو پیش ی مشاوره دیگه برو و به مشاوره حدیده هم بگو که مشاوره قبلی بهت گفت که مهر و نفقه ات  رو اجرا بذاری ببین اون چی میگه 

اول خودت برو با مشاور صحبت کن تمام چیزایی که اینجا گفتی روبهش بگو چه کارای خودت و چه کارهای شوهدت رو ...

اره عزیزم حتماهفته ی دیگه میخوام برم...مرسی😗

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پیشنهاد بدید که زندگیت صلاح نیست اینه جوابش همه بگین برگرد به این زندگی 

چی میگی باباخوددرگیری داری اینجاکه کسی لایکت نکرده میای

چی میگی باباخوددرگیری داری اینجاکه کسی لایکت نکرده میای

عزیزم خوب اعلاناتتو وقتی میبینی لایک هستن باز نکن   خوبه توش نوشته پسندیده شده یا پاسخ داده شده    من خودم لایکارو باز نمیکنم فقط ریپلای یا پاسخ هارو باز میکنم 😘😘😘😘

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
عزیزم خوب اعلاناتتو وقتی میبینی لایک هستن باز نکن   خوبه توش نوشته پسندیده شده یا پاسخ داده شده ...

میدونم عزیزم ولی خب یخورده این روزاحالم خوب نیست بعدشم ازشون معذرت خواهی کردم 

میدونم عزیزم ولی خب یخورده این روزاحالم خوب نیست بعدشم ازشون معذرت خواهی کردم 

عزیزم  😘😘😘منم میدونم چی میگی کاری به این ماجرا ندارم گفتم شاید ندونی یا دقت نکردی   من عااااشق ریپلای ام 😜😜

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
عزیزم  😘😘😘منم میدونم چی میگی کاری به این ماجرا ندارم گفتم شاید ندونی یا دقت نکردی   من ...

اره ریپلای خوبه