2777
2789
عنوان

کاربرلنا

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 90 پست
یه تاپیک بزن بگو کاربر فاطمه ۰۹ خیلی لایک دوست داره همگی لایک کنید 🤣😂😂😂😂😂😂 انتقام بگیر😂 ...

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

ن انتقام خوب نیست.. عیب نداره... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
منکه فحش بلد نیستم... میتونم جیگرتو بخورم فقط😘😘😘😘😘😘😘😘

تو عزیزی😘😘😘😘😘💜💛💚💙💖

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه دعوا بلد نیستم عزیزم... استارتر ناراحت بود سرمن خالی کرد.. عیب نداره.. 

لناااا 😟شوخی کردم 😢

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
منکه دعوا بلد نیستم عزیزم... استارتر ناراحت بود سرمن خالی کرد.. عیب نداره.. 

لناجان شرمنده بخداقصدناراحت کردن نداشتم ولی چون زیادلایک میخوره خسته شدم عزیزم....بازم معذرت میخوام اگه ناراحت شدی گلم🌹🌹🌹🌻🌻🌻🌻

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

فاطمه خانم گل یه کم صبورتر باش .رفتارت خیلی بچه گانه ست. خوب وقتی تاپیک میزنی لایک و ریپلای میشی دیگه.

اگه اذیت میشی خوب تاپیک نزن ماشاالله با این حجم پست هایی که داری اعلانت هم زیاده دیگه

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
فاطمه خانم گل یه کم صبورتر باش .رفتارت خیلی بچه گانه ست. خوب وقتی تاپیک میزنی لایک و ریپلای میشی دیگ ...

اخه عزززم خیلی اعصابم این روزاداغانه بخاطرهمون....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

عزیزم درمورده اون ۲ تا تاپیکی که گذاشتی و قفل کردی میخوام بهت بگم عزیرم آبی که ریخته شه دیگه نمیشه جمعش کرد شما با این کارتون که مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتی تمام پل های پشت سرت رو خراب کردی و تو تاپیک دوم تون که از بچه گیهای خودتون گفتین بنظرم بازم همسرتون مقصره چرا چون اون مرده خودش با کاراش و باوحرفاش میتونست راه و روش زندگی رووبه شما نشون بده نه اینکه با لج بازی و با گریه  من از شما خیلی خیلی بچه تر و لوس تر بودم تک دختر هم بودم زمانی که منم ازدواج کردم خیلی بچه بازی دراوردم و حرفهای خیلی بدتری زدم خیلی بدتر ولی شوهرم‌ بهم یاد داد و... که الان ۹ سال داریم زندگی میکنیم بنظره من شما اگه با این آقا بری زیره ی سقف به مشکل های جدی تری بر میخوری مخصوصا اینکه توی هر دعوایی پای خانواده ها رو کشیدین وسط یعنی همه حرمت ها از بین رفته بنظرت وقتی حرمتی تو زندگی بین افراد خانواده نباشه اون زندگی زندگی میشه!

عزیزم درمورده اون ۲ تا تاپیکی که گذاشتی و قفل کردی میخوام بهت بگم عزیرم آبی که ریخته شه دیگه نمیشه ج ...

تواین سایت خیلیابودن باوجودبه اجراگذاشتن مهریه دوباره برگشتن وزندگی کردن

تواین سایت خیلیابودن باوجودبه اجراگذاشتن مهریه دوباره برگشتن وزندگی کردن

عزیرم آدم با آدم فرق میکنه جنبه هر آدمی با آدمه دیگه فرق میکنه شما خودتون رو یا همسرتون رو با کس دیگه ای نباید مقایسه کنی من مطمئنم منم اگه مهریه ام رو بذارم اجرا با وجوده ی بچه باید ساکم رو ببندم برم 

عزیرم آدم با آدم فرق میکنه جنبه هر آدمی با آدمه دیگه فرق میکنه شما خودتون رو یا همسرتون رو با کس دیگ ...

نه من فکرنمیکنم بایدساکموببندم وبرم😊😊درست میگین هرآدمی باآدم دیگه فرق میکنه😗

نه من فکرنمیکنم بایدساکموببندم وبرم😊😊درست میگین هرآدمی باآدم دیگه فرق میکنه😗

نمیدونم چی بگم والا ☹☹☹☹ ول اگه زندگیتو با شوهرت شروع کردی واقعا خدا بهت صبر بده با وجود اون دلی که از مادر و خواهر شوهرات سیاه کردی نسبت به خودت

نمیدونم چی بگم والا ☹☹☹☹ ول اگه زندگیتو با شوهرت شروع کردی واقعا خدا بهت صبر بده با وجود اون دلی که ...

من سیاه کردم؟؟؟؟یااونا؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐

من سیاه کردم؟؟؟؟یااونا؟؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐

با اون کارای اول حرف های اول خوب شما مقصری اون خانواده ای که برای جواب بله گرفتن از تو انقد رفت وآمدن و اون سر بخاطره شما هی رفت و آمد میتونستی با سیاست  توی مشتت بگیری همشونو  عزیزم زندگی بچه بازی نیست حالا  کار ندارم انشالله که مشکلت حل سه و هرچی خیره واست پیش بیاد

با اون کارای اول حرف های اول خوب شما مقصری اون خانواده ای که برای جواب بله گرفتن از تو انقد رفت وآمد ...

مرسی عزیزم ولی به قول خودت من شایدبچه بازی دراوردم اوناچرادامن زدن بهش؟؟؟همسرم بایدمثل همسرشمارفتارمیکرده مشکل اون بوده نه من...شماخودتونم میگیدکه بدترازمن بچه بازی دراوردین وهمسرتون جمعش کرده ولی نامزدمن مثل بچه هاهمه چیزوبه خانوادش توضیح میدادپس اون منوبه قول شماپیش اونابدکرده