2777
2789
عنوان

اين چه وضع صورت منه😭+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتی برای درمان؟غصه نخور علتشو پیدا کن درمان که شدن برای جاشون هم کلی راهکار هست عزیزم

تاحالا چه درمان هایی انجام دادی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دکتر رفتی برای درمان؟غصه نخور علتشو پیدا کن درمان که شدن برای جاشون هم کلی راهکار هست عزیزم تاحالا ...

نه اولين باره صورتم اينجور شده صورتمو تازه بند انداختم

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
(اونایی ک خوششون نمیاد نیان)

😐😂ببخشيد ك باس حتمن عنوان كنم اينو ك شما نياي!!!من چه بدونم شما از چي خوشت مياد از چي نمياد😐ايشالا فردا پاشي صورتت بدتر از مال من باشه هركي نگات كرد بگه اه چندشم شد حالم بهم خورد...چون من از حرفت ناراحت شدم☺️☺️

نه اولين باره صورتم اينجور شده صورتمو تازه بند انداختم

یعنی از بنده؟اخه بند معمولا جوش زیرپوستی و کوچولو میده

اینا شبیه جوش های هورمونیه

دکتر برو ازمایشای هرمونی و کبدی رو کامل برات بنویسه

اگه هرمونی نباشه برات انتی بیوتیک میده زود خوب میشه،اگه هم صلاح بدونه راکوتان میده که دیگه قطعی خوب میشه

جاشون هم بعد یه مدت کمرنگ میشه اگه هم بخای زودتر بره کلی روش هست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

برووو دكتررر بابااا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یعنی از بنده؟اخه بند معمولا جوش زیرپوستی و کوچولو میده اینا شبیه جوش های هورمونیه دکتر برو ازمایشا ...

پس حتمن ميرم...اصلا سابقه نداشته اينجور بشم...همم پريوديم نزديكه شايد هورمونام ريخته بهم

2790
2778
2791
2779
2792