2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست
اره رسم خوبی دارن اگه داماد بخرِ نمیگن چی کم داشت وی نداشت چی داشت اما پدر بیچارم چه گناهی کرده

پدرشوهر منه بخدا خودشو راحت کرد ۵۰۰ت داد به دختراش گفت برید خرید

بیشتر وسیلهارو خودشون خریدن

به یکیشونم یه سرویس خواب خرید داد 

واسه اون نوه دخترش همونم نخرید دیگه 

اره دقیقا.منم دلم میسوزه واسه پدر و مادرم .گناه دارن واقعا

من تو عقد حامله شدم تازه سه ماه پیش عروسیم بود بابام داره قست جهاز میده . یک تخت کمد ۶ تومن😔 والا نمیدونم چکار کنم بهش کمک بشه

خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهر منه بخدا خودشو راحت کرد ۵۰۰ت داد به دختراش گفت برید خرید بیشتر وسیلهارو خودشون خریدن به یک ...

هر شهری رسم یک جوریه اینجا تقریبا سیسمونی اندازه جهاز میشه پولش

خداروشکر
من تو عقد حامله شدم تازه سه ماه پیش عروسیم بود بابام داره قست جهاز میده . یک تخت کمد ۶ تومن😔 والا ن ...

عزیزم چیزایی لازم نیست نخر بعد هم با همسرت صحبت کن بگو یه مقدارشو بده گناه داره بنده خدا

سرویس خواب هم اگه نیازی نیست بعضی چیزاشو حذف کن 

هر شهری رسم یک جوریه اینجا تقریبا سیسمونی اندازه جهاز میشه پولش

عزیزم رسم ماهم همینه خانواده دختر میدن کامل مخصوصا خانواده من

ولی اونا خودشون راحت کردن،اتفاقا عزیزتر هم هستن اینجوری 

لیست کامل از چیزای واجب نداری

نه بنظر خودم اینا واجبه

عزیزم ببین کریر ، وساک لوازم بگیر

گهواره هم شاید اصلا احتیاجت نشه،از کسی بگیری خیلی بهتره

لباس سایز صفر دوسه دست کلاهم داشته باشن بهتره 

احتیاجی نیست بری از این جعبه ایی بخری تیکه ایی بگیر بهتره 

سایز یک دو هم ۴،۵ دست بگیر 

زیرانداز برای تعویضش بگیر،

اگه میخوایی همراه شیر خودت شیر خشک بدی شیشه شیر یه پستونک بگیر مارک بی بی لند بگیر ارزونتره

من تو عقد حامله شدم تازه سه ماه پیش عروسیم بود بابام داره قست جهاز میده . یک تخت کمد ۶ تومن😔 والا ن ...

الهی.. منم نمیخوام چیزای اضافه بگیرم.هنوز با شوهرم صحبت نکردم.ولی میخوام یسری چیزارم بندازم گردنش.اخه نمیشه ک همه چیزو اونا بیچاره بگیرن.

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
نه بنظر خودم اینا واجبه عزیزم ببین کریر ، وساک لوازم بگیر گهواره هم شاید اصلا احتیاجت نشه،از ...

من شنیدم تا 3.4 ماه همون سایز 1 استفاده میشه.واسه همین نمیخوام سایز 3 اینا بگیرم.0 و 1 میگیرم.با سایز 2 یک دست فقط

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
من شنیدم تا 3.4 ماه همون سایز 1 استفاده میشه.واسه همین نمیخوام سایز 3 اینا بگیرم.0 و 1 میگیرم.با سای ...

اره دیگه لباس بستگی به خودتون داره چقدر بگیرید بعدم به دنیا بیاد بهتر میشه واسش خرید چه رنگی بهش میاد ...

من کامل خریدم با تخت و کمد و اسباب بازی و ست چراغ خواب و چیزای ضروری و لباس و کالسکه اینا ۸ تومن

خیلی کمتر هم میتونی بخری

تخت و کمد من ۳ تومن شد خواستی آدرس بدم

بقیه چیزاتم برو آقا بزرگ صفر تا صدشو بخر بقیا جاها گرونن فقط برو آقا بزرگ

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤