2777
2789
عنوان

وای خدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
دقيقا ب خواهر شوهرت چى گفتى عزيزم؟؟ گفتى داداشت نميره نامه بده ب همسايه؟؟

ن کارای دیگشو گفتم اینک یروزم بعد عروسی نرفته سرکاره هشت ماهه بیکاره مامانم خرجمونو میده اینک گفته من مث پسرام باید دختر میگرفتم هردومون ازدواج دوممونه. کل کل میکنه و نیش زبون داره اینارو گفتم. گفتم بیاین ببرینش واسش دختر بگیرین

میذاشتی پشت درشونو میومدی قرارنبود بدی دستشون نامه روبیخیال خیلی ضعیف نباش بخاطراین چیزاحرص بخوری وس ...

بگه من چیز پنهونکی ندارم ولی شوهرم خودشو مظلوم جلوه داده جلوی بقیه ازدروغ ب خواهرش گفته میره سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میذاشتی پشت درشونو میومدی قرارنبود بدی دستشون نامه روبیخیال خیلی ضعیف نباش بخاطراین چیزاحرص بخوری وس ...

قفل در خونمون خرابه از بیرون سخت باز میشه خونه مستاجریه. قفل درست نمیکنه. نمیتونم تنها برم بیرون

قفل در خونمون خرابه از بیرون سخت باز میشه خونه مستاجریه. قفل درست نمیکنه. نمیتونم تنها برم بیرون

مامانت اشتباه میکنه خرجتونومیده یه مدت نون خشک بذارجلوش بینم بازم لم میده توخونه

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
ن کارای دیگشو گفتم اینک یروزم بعد عروسی نرفته سرکاره هشت ماهه بیکاره مامانم خرجمونو میده اینک گفته م ...

ناراحت شدم عزيزم شوهرت خود بزرگ بينه

از اول مادتون اشتباه كردن خرجى دادن

هركى خربزه ميخوره پا لرزشم واميسته

زن گرفته وظيفشه كار كنه خرجى بياره

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

اخه تصمیممو گرفتم میخام طلاق بگیرم ولی حمایت خانوادمو ندارم همشون میگن تحمل کن اخه چقد اون داره از همین مساله سو استفاده میکنه

اخه تصمیممو گرفتم میخام طلاق بگیرم ولی حمایت خانوادمو ندارم همشون میگن تحمل کن اخه چقد اون داره از ه ...

به اینم فک کن که ازدواج دومته عزیزم این مشکلات حل میشه فقط به هرنحوی شده حتی گول زدنش بریدپیش مشاور درست میشه 

به اینم فک کن که ازدواج دومته عزیزم این مشکلات حل میشه فقط به هرنحوی شده حتی گول زدنش بریدپیش مشاور ...

میدونی چرا هردوبار اینجوری شد بار اول کم سن بودم مامانم الکی گفت تحقیق کرده ولی نکرد. چون از خانواده پسره خوشش میومد بی تحقیق منو داد. تو عقد پشیمون شدم تهدیدم کرد نذاشت ازشوهرم جداشم. سراین دومی از شهر دیگست یبارم نیومد شهرش بخداحاضر بودم خودم برم تحقیق ولی واسم حرف درمیومد ک بی کس وکارم ک خودم اومدم تنهایی تحقیق.هی مامانم گفت خودتو بسپر بخدا بروبرو. مگ خدا عقل نداده منک عقل داشتم مامانم زورش میومد حوصله مطلقه تو خونشو نداشت بخدا بیست روز یبار از در خونه میومدم بیرون واس کلاس کامپیوتر ک نکنه همسایه ها چیزی بگن. با حجاب کامل بدون آرایش. فقط بذاره تو خونش باشم تا از سرفرصت شوهرکنم برم. ولی مهلتم نداد. ظلم کرد بهم.اگ مادرخوب داری قدرشو بدون من الان فقط ب مامانم گفتم باشه واس سر پل صراط. هنین بهش هیچی نمیگم. خدا همه اینارو میبینه

میدونی چرا هردوبار اینجوری شد بار اول کم سن بودم مامانم الکی گفت تحقیق کرده ولی نکرد. چون از خانواده ...

اونم مادره طرزفکرش وروحیاتش مال زمان خودشه عزیزم توقبلامطلقه بودی خونه دیدی چقدسخته الان اگ بازم بری وضعت ازاونموقع بدتره به نظرخودت طلاق گرفتن ازچاله دراومدن وبه چاه افتادنه طلاق راه اخره اگ میتونی حتمابریدمشاوره خیلی کمکتون میکنه

اونم مادره طرزفکرش وروحیاتش مال زمان خودشه عزیزم توقبلامطلقه بودی خونه دیدی چقدسخته الان اگ بازم بری ...

آره دوبار رفتیم مشاوره بازم باید برم ولی گرونه جلسه ای70همینجوریش بی پولم. ولی اگ اینبارجدابشم بمیرمم برنمیگردم خونه مادرم. همین الانم زنگ زدم ک سوهرم اذیت میکنه گفت ی کلمه حرف نزن هرچی میگ بگو چشم. 😑

آره دوبار رفتیم مشاوره بازم باید برم ولی گرونه جلسه ای70همینجوریش بی پولم. ولی اگ اینبارجدابشم بمیرم ...

انشاالله حل میشه عزیزم