2777
2789
عنوان

وای خدا😭

179 بازدید | 27 پست

انقد شوهرم عذابم داد ک آخر اس دادم ب خواهرشوهرم شهردیگست واسطه ازدواجمونم بوده گفتم بهش. تاحالا خ سعی کردم ونگفتم ولی امشب خسته شدم اخه. سر اینک چندشب پیش همسایه مون رو موتور شوهرم کاغذ زده بود ک شما خ سروصدا میکنین آرامش مارو گرفتین. چقد پرروعن خودشون یکسره دعوادارن ی شب درمیون صداشون تو سرویس بهداشتی میاد بچش جیغ میزنه امشبم محکم در خونشون چنبار کوبید درماهم باز شد. باد زد بافشار.بعدش بازم بچش تا نیم ساعت داشت سروصدا و جیغ و داد میکرد. کاغذ نوشتم منم گفتم ب شوهرم ببر بچسبون در خونشون.( ماقهریم)خونسرد گفت نمیرم بمن چه. تو بدی تو مقصری همسایمون خیلیم خوبه فقط واس اذیت من اینارو گفت. اشکم دراومد خداازش نگذره دلم شکسته ازش متنفرم ک انقد بازبونش آزارم میده. واگذارش کردم بخدا واس همه زخم زبوناش دل سوزوندناش ن رحمی داره ن وجدان. توروخدا یکم دلداریم بدین خیلی ذله شدم

کاش حرف همسرتونو  جدی نمی گرفتید 

کاش اختلافاتونو  ب خانواده ها نکشونید ک زمینه دخالت هم فراهم شه و  مشکلات تون  پیچیده تر شه !!!!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا ب خواهر شوهرت چى گفتى عزيزم؟؟

گفتى داداشت نميره نامه بده ب همسايه؟؟

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

یه کم زیادی حساسی اگه همه ناراحتیت واسه همین حرفشه که خب یه چیزی گفته توهم جوابشو میدادی دیگه غصه خوردن نداره که

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

عزیزم ناراحت نباش  

کاش به خواهرشوهرت نمیگفتی 

مرد از زن در زندگي دو چيز ميخواهد (نشاط و سازگاري) و زن از مرد در زندگي دو چيز ميخواهد (اعتماد و احترام ) مواظب اين دو چيزهاي مهم در زندگيمان باشيم.  

ببخشید که الان اینحرفو میزنم اما من از رفتاره بعضی مردا تعجب میکنم بعضی تو سایت یه چیزای میگن در مورده شوهراشون من تعجب میکنم شوهرم اصلا از این کارا نمیکنه شماهم باید دخالت نمیکردید میگفتید بروجوابه مرده رو بده

ساعت ده شب برم درخونشون بفهمن شوهرم پشتم نیس بیشتر سواستفاده کنن

نامه نگاری ضایست فردا زن همسایرو دیدی رودر رو حرفتو بهش بگو،درضمن راجع به جیغ بچه هم حق با شما نیست نمیشه که دهن بچرو ببندن خب بچست دیگه 

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
ساعت ده شب برم درخونشون بفهمن شوهرم پشتم نیس بیشتر سواستفاده کنن

میذاشتی پشت درشونو میومدی قرارنبود بدی دستشون نامه روبیخیال خیلی ضعیف نباش بخاطراین چیزاحرص بخوری وسریع بری پیامک بدی هرچقدم بحث داشته باشیدنبایداونوبیرون ازخونه ببری اصلا.میشه یه عات براتون همسرتم یادبگیره اگه خواهرشوهرت بهش بگه وضع بدترمیشه اونم بدی های توروبگه 

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
یه کم زیادی حساسی اگه همه ناراحتیت واسه همین حرفشه که خب یه چیزی گفته توهم جوابشو میدادی دیگه غصه خو ...

ن بقیه تایپیکامو بخون خیلی بدجنسه بیکاره مامانم خرج مونو میده همش جلوی تلویزیونه یا تو گوشی بهم هیچ کمکی نمیکنه ک تازه اذیتمم میکنه دیشب رفت حموم من بعدش رفتم حمو م شستم انگار فلجه زورش میاد خودش بشوره. قبلش گفتم خودت بشوریا از دروغ گفت باشه ولی نشست. هردوازدواج دوممونه پررو بهم میگ من حقم دختر خونه بود بخدا ن پول داره ن تربیت ن کلاس ولی ادا اطوار داره. اول عروسی گیرداد باید قهوه جوش رو جهازت باشه هرروز من قهوه میخام واسم درست کنی دوبار خورد ول کرد