2777
2789
عنوان

مدل کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 39 پست
سفید مشکیه عزیزم کلیم شوهرم نور پردازی کرده توشونا بازم دسگیره نمای خودشو داره

خب پس بنده خدا راست میگه که بت دستگیره قشنگ تره خودشم گفت هم هزینتون نصف میشه چون دستگیره داخلا قیمتاش دو برابر دستگیره بیرونه هم زیباییه کارتون بیشتره

خب پس بنده خدا راست میگه که بت دستگیره قشنگ تره خودشم گفت هم هزینتون نصف میشه چون دستگیره داخلا قیمت ...

اره ب ماهم گفت اون طوری ۲ تومن میشه نمای خاصیم نداره 

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ب ماهم گفت اون طوری ۲ تومن میشه نمای خاصیم نداره 

شما کی دستگیره هارو خریدین این مبلغ میخوام ببینم الان خیلی گرونتر شده چون هنوز نرفتیم قیمت کنیم فقط برا هر جیزی میریم چند برابر شده

شما کی دستگیره هارو خریدین این مبلغ میخوام ببینم الان خیلی گرونتر شده چون هنوز نرفتیم قیمت کنیم فقط ...

یک شنبه تعطیل بود چندم بود ما ی روز قبلش خریدیم 

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
خب پس خیلی نگذشته ممنون عزیزم از راهنماییت

فدات گلم همه قیمتی هست

ما ۵۲ تا متوسط خریدیم ۵ تا بزرگ 

والا منم بدون دستگیره میخواستم(از رو)ولی همه گفتن اشتباه میکنی جدای از کچل شدن اشپز خونه گفتن حتی رو مات اثر انگشت میمونه برای شما که تیره اس دیگه بدتر

منم موندم والا

مثلا من میگم سینک دو لگنه بدون سینی همه میگن اشتباه نکن سینی اش لازمه😐البته فقط مامانم میگه گوش نکن هرچی دوست داری بزن😁

والا منم بدون دستگیره میخواستم(از رو)ولی همه گفتن اشتباه میکنی جدای از کچل شدن اشپز خونه گفتن حتی رو ...

وای چه جالب منم خیلی بدون سینی دوست داشتم ولی گفتن اشتباه میکنی لازمه بعدم چون مدلایی که دوست داستم زیر کابینتی بود باید حتما صفحه رو سنگ بود نه اچ پی ال خلاصه دیگه بیخیال شدم همون با سینی گرفتم

مبارکت باشه من هنوز درگیرم😏

من خیلی اهل ریسک نیستم همش میترسم پشیمون شم ولی شما اگه واقعا دوست داری به نظرم اون کاری که دلت میگه بکن

البته در مورد کابینت نظر بیشتریا با دستگیره بود دیگه فکر کنم همین کارو بکنم