2777
2789
عنوان

مدل کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 39 پست
منظورتون مگنتی هستش؟اگه مگنتی منظورتونه همیشه رد انگشتتون روی کابینتته مخصوصا اگه هایگلاس باشه😊

نه فقط بالا ممکنه مگنتی باشه ولی پایین نه یه مدلی فکر کنم میگن متری کابینتمم های گلاس نیست چون مات دوست داشتم درا ام دی اف ماته

گلم مگنت و اینا زود خرای میشه ها خود دانی عزیزم

مگنت نیست آخه دستگیرا داخلا انواع مختلف داره ولی بیستر میخواستم زیباییشو ببینم که به نظرم اکثرا با نظر کابینت کارم موافقا که با دستگیره بهتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگنت نیست آخه دستگیرا داخلا انواع مختلف داره ولی بیستر میخواستم زیباییشو ببینم که به نظرم اکثرا با ن ...

اره اون طوری بی حال میشه

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
اره اون طوری بی حال میشه

خود کابینت کارم همینو میگه شوهرمم چون خونه یه نفر دیده میگه راست میگه من گفتم چون اونا سفید ساده بود شاید خیلی مرده به نظر میاد ولی ما رنگ کابینتمون گرمه شاید خوب شه ولی بعد خودم دو دل شدم

خود کابینت کارم همینو میگه شوهرمم چون خونه یه نفر دیده میگه راست میگه من گفتم چون اونا سفید ساده بود ...

ن خب الان برو سادشو ببین 😊

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
یعنی چی؟کجا برم سادشو ببینم

الان مثلا فردا برو خونتون بدون دستگیرشو ببین

الان مثلا فردا برو خونتون بدون دستگیرشو ببین

نمیشه هنوز نصب نیست چون بسته به نوع دستگیره داخل شکل داخلی درها فرق میکنه چون مگنتی نیست به خاطر همین باید تا پنج شنبه مشخص کنم تا بتونه در کابینتارو آماده کنه بعد بیاد برای نصب

نمیشه هنوز نصب نیست چون بسته به نوع دستگیره داخل شکل داخلی درها فرق میکنه چون مگنتی نیست به خاطر همی ...

چه چیزا برا ما زد من رفتم دیدم بعد گفتم با دستگیره میخام رفتم خریدم ی تومن شد دستگیره هاش

چه چیزا برا ما زد من رفتم دیدم بعد گفتم با دستگیره میخام رفتم خریدم ی تومن شد دستگیره هاش

شاید میخواسته مگنتی بزنه داخلو من مگنتی نمیخوام 

پس شما بدون دستگیرشو نپسندیدی؟چه رنگی بود کابینتتون؟

شاید میخواسته مگنتی بزنه داخلو من مگنتی نمیخوام  پس شما بدون دستگیرشو نپسندیدی؟چه رنگی بود کاب ...

سفید مشکیه عزیزم کلیم شوهرم نور پردازی کرده توشونا بازم دسگیره نمای خودشو داره