2777
2789

خدا حفظش کنه برا من ریسک داشت آزمایش دادم و منتظر جوابم روزی هزار بار میگم خدایا فقط سالم باشه. همین که سالمه خداروشکر کن 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش پسر بود 

چراکاش عزیزم

شمادختربه این گلی بودی مگه بده؟

چی بهترازاین؟

پسرهم بودیدخوب بودامادخترهستیدفبها

امازنیم خودمون رابالاببریم 

توی اینستانگاه کنیم سلبریتی وهنرمندان باچه افتخاری ازدخترداری حرف می زنن بهرهابیشترازپسر

دسته گل شماهم که پسره خیلی ماهه دامادش کنی ان شاء الله

مازن هستیم درجامعه مردسالارهرچی ضدزن بگیم خوی پاچه خودمون میره

پسرشمانعمته یادت نره توخودت رحمتیییییییی

خیلی مهمتر

ولی عاااااااشق ما هستش که بهمون پسر داد😝😜😉

عاشق هردوهستن

خدامامان بابای شماروخیلی دوست داشت که شماروبهشون دادشماد۷ترگل رو

اینومدنظرقراربده

این حرفهارومی زنن درجامعه مردسالارکسی که دخترداره نگران نشه. نه اینکه پسرداره پس خداکمتردوستش داره

هردوخیلی خیلی خیلیخوبند

مابایدازهم جنس های خوددفاع کنیم

این همه زن فعال زنان  چندتاپسردارندعاشقانه پسرخودرامی پرستنداماازمن وشمادفاع می کنند

والا برعکسِ که انگار از وقتی من پسردار شدم همه دشمنِ خونیِ پسرا شدن... مادر بمیره براش که همه از جن ...

خدانکنه بمیری

خدادسته گلتوحفظ کنه 

من بچه حدارم

هم عاشق پسرم هم دختر

امامازنیم 

درجامعه ۱۰۰۰۰قانون علیه زن و۹ودداردبرای همین افرادرامی ترساند

دیگه نگوبمیرم خدابهت عمرطولاتی بده اگه دوست داشتی متن بالای من روبرای خودتون بخون

قدرجواهرت راهم بدون فرداروزی دخترداربشی خودت هم شایدهمینجوری بگی گلم

وی هایپرباکری دیدم پسری بامادرش انقدربدحرف می زددلم ترکیدالبته معمولادخالت نمی کنم ومعتقدم بچه هابی تقصیرندشایددرکودکی موردصدجورکودک آزاری بودنداماآقابچه نبودبعدسواراتوبوس شدم خانم نزدیکم نشست سرصحبت بازشدگفت درکودکیش انقدرپسرپسرکردم که الان فکرمی کنه مردان خیلی خاصندحرف عموی بیکارش راگوش می کندحرف مراکوچک می کند

چراکاش عزیزم شمادختربه این گلی بودی مگه بده؟ چی بهترازاین؟ پسرهم بودیدخوب بودامادخترهستیدفبها ام ...

اره شما درست میگی ولی اینقدر جامعمون پر از خطر شده برای دخترا😔ترجیح میدم بچه دختر نداشته باشم 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
عاشق هردوهستن خدامامان بابای شماروخیلی دوست داشت که شماروبهشون دادشماد۷ترگل رو اینومدنظرقراربده ا ...

حرفام اونقدر زیاده که اصلا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم.. ولی اگه قراره حق همجنسامونو بگیریم که برابری ایجاد شه، لازمش اینه که منطقی باشیم و کاری کنیم که همهء آدما به هردو جنسیت احترام بذارن، برای هردو جنسیت ارزش قائل شن.. چرا که هممون آفریده پروردگاریم و هممون با ارزش.. هیچکدوم برتری خاصی نسبت به جنس مخالف نداریم...ولی اکثر همجنسامون یه راه اشتباه رو در پیش گرفتن..برای گرفتن حق خانوما ، با انتقام پیش میرن ، با کینه‌ورزی.. میگن چون اذیت شدیم پس باید اذیت کنیم..

ولی من میگم پس انسانیت چی؟  ما که متوجه شدیم داره در حقمون ظلم میشه، ما که میدونیم ظلم خوب نیست، چرا فرهنگسازی نمیکنیم ، چرا سعی نمیکنیم این دشمنی و درگیری جنسیتی رو از بین ببریم و به جاش دوستی و احترام و محبت رو جایگزین کنیم؟  داریم اشتباه پسردوستی رو یه جور دیگه رواج میدیم.. داریم یه مدل دیگه تکرارش میکنیم..اونم با تحقیر پسرا و بالا بردن دخترا... ولی کاش کلا این دختر و پسر گفتنا از بین میرفت ... برای دفاع از همجنسم نباید با جنس مخالف دشمنی داشته باشم.. دوستی و احترام بهتر جواب میده، با رفتار دوستانه راحت‌تر به نتیجه میرسیم.. بعضی چیزا هم که قانونه و حتی اگه دوستانه نشه حلش کرد، حداقل میتونیم امیدوار باشیم یه روزی از بین برن تا کلا راحت شیم و همه‌چی برابر شه... بابت پست بعدیتم ممنونم، از دعای خیرت و محبتت ممنونم عزیزم... ولی اذیت میشم میبینم میگن فقط پسرا مادراشونو اذیت میکنن، پسرا بی‌احترامی میکنن و و و ... یعنی واقعا نمیبینن این همه پسر که مادرشون اولین و مهم‌ترین شخص زندگیشونه و برعکس خیلی از دخترا هم هستن که چیزی به اسم احترام به بزرگتر نمیدونن و بلد نیستن..اینا همش نتیجه تربیت خانواده‌ست ربطی به جنسیت نداره که.. همونایی که میگن پسرا فلانن بیسارن، تاپیک میزنن که چرا شوهرمون فقط مادرش و خانوادشو دوست داره😅 یه کمی از حرفای دلمو نوشتم واست😅 خیلی هم طولانی شد شرمنده دوستم😘❤

🖤

حرفام اونقدر زیاده که اصلا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم.. ولی اگه قراره حق همجنسامونو بگیریم که برابر ...

چقدرقشنگ گفتیددوست عزیزم

معلوم بودخانم فرهیخته یی هستید

ایکاش همه عاشقانه به هم عشق بورزیم ودلی نشکنیم

من برای زنان سرپرست خانوارخیلی احترام قایلم وخیلی درخوراحترامند

احترام ازهمین جابه جنس موافق شروع می شود

خداعاشق سلول به سلول بدن بندگانش است

مامانهایی خوبی مثل شماان شاالله هم دخترداشته باشن هم پسر

خدابه پاس فهم ودانش تون همه جاازخودتون ودسته گلتون مراقبت گنه

الههی آمین

اره شما درست میگی ولی اینقدر جامعمون پر از خطر شده برای دخترا😔ترجیح میدم بچه دختر نداشته باشم 

مامان خوب وقویی مثل شماداره

والامادرهای پسردارهم خیلی زحمت می کشندونگرانی دارندبه خدا

مادردرهرحال قلب تپنده است

دختروپسرقوی وخوشفکران شاالله صدمه یی نمی بیند

خداتوانش رامیده عزیزدلم

🌷⚘😚

چقدرقشنگ گفتیددوست عزیزم معلوم بودخانم فرهیخته یی هستید ایکاش همه عاشقانه به هم عشق بورزیم ودلی نش ...

عزیزمی مهربون

ممنونم از لطفتون

ان‌شاءالله همیشه نتیجه این مهربونی و دل پاکتون رو تو زندگیتون ببینین😘❤🌹

🖤

حرفام اونقدر زیاده که اصلا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم.. ولی اگه قراره حق همجنسامونو بگیریم که برابر ...

عزیزمهربون

پیرومتن منطقی وخوبتون بااجازه یه چیزی بگم

اینکه کسی که دخترداره خدادوستش داره یه حرفیه درحدعکس پروفایل شماکه پسرقندعسل.حرف است. خدای ناکرده بی حرمتی به کسی نیست. همانطورکه من منظورشماراحس عاشقانه به پسرتون دریافت می کنم. دخترهم می تونه تاج سرباشه...ومی دونم خودشماشایددههادختردوروبرداریدکه خیلی دوستشون دارید.

امادرجامعه ماکه موقع رانندگی ده تاحرف آب نکشیده به بانوان می زنند

زنان بی اذن همسرپاسپورت اخذنمی کنند

درمحیط کارتبعیض جنسیتی می بینند

وباتوجه به اینکه دخترلطیف است به پاس این لطافت این حرفهارامی زنند.ببخشیدمن اینهاراگفتم شمااذیت نشی.

دریک تاپیک من مثل حرف شمارازدم واززمان بارداری شکایت کردم بخاطرپسرم ناراحت بودم بس که یک عده دختردخترمی کردند

چندوقت پیش خانم استارترتاپیکی زدمن درآنجاباوجودخاطره بدم ازتمام بانوان تجلیل کردم پسران رافرشته خطاب کردم ودرتعریف دختران هم مطالبی نوشتم.خانمی مراریپلای کردودردفاع ازپسرش جملاتی گفت که خودش عدم رعایت احترام آقایان بودکه چراازدختران اصلاتعریف شده.خیلی بااوصحبت کردم

امامی خواهم بگم هنوزافرادی هستندنمی دانندهم جنس شان تحقیرشودآنهاتحقیرمی شوندامری که درکشورهای پیشرفته خانمهارابه بوغ رسانده

من دخترهم دارم دخترمن پسرشماهیچ وجه تمایزی ندارنداماوجه تشابه دارندوهردوفرشته اند.

درپایان نامه ارشدبه من گفتنددرموردالهیات فمنیستی بنویس گفتم زن ومرددردنیای امروزی وجهی ندارندمهم انسان است وراضی نشدم

امابه قول شمابرابری درسایه اعتدال قابل وصول است اگرنسلی مردسالاری باشدنسل بعدزنان انتقام می گیرندواگرنسلی زنان سالاری باشدبالعکس تنهاعدالت سالاری نتیجه اش خیرست.

باورکن کسی می گویددخترخوبست 99/9به این معناست که دخترهم خوبست نه اینکه فقط دخترخوبست یکصدم هم حتماسلامت روانی ندارندکه مهم نیست چه می گویند

فقط اینکه مابانوان بایدقدرهم رابدانیم وازهم تجلیل کنیم وپسرانمان رادرسمت مردانی متعهدوعاشق به خانواده تربیت کنیم تافرداروزی همسرانشان دعایمان کنندان شاء الله

شماحتمامی توانی چون لحنت بسیارپخته ومانندفردی حدود30-40ساله.اگرجوانترهستی قدرطرزتلقی تان رابدانید

اتفاقاحتماخداخیلی دوستتون داره

درسایه کمک به هم به شرایط برابروبهتربرای بانوان می رسیم هنوزتابرابری فاصله زیادست.

گرچه مردان فاضل وزحمتکش هم بسیاربسیارزیادند

ببخشیدعرائضم طولانی شد

درضمن اسمتون هم خیلی قشنگه اسم مهسااسم محبوب منه...🌼🌼✌