2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی دوستان....من دختر رو خیلی دوست دارم ولی دوست داشتم بچه دومم دختر باشه......سونو ان تی بهم گفت 9 ...

نه انومالی دقیقه 

هفته چندرفته بودی ان تی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

دختر جیگرررره... منم مثل تو همیشه دوست داشتم اولین بچم پسر باشه

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت

این جنسیت گفتنا همه برای قبل دنیا اومدن دنیا ک بیاد ی تارموشو با صدتاپسر عوض نمبکنی و ازاینگه دختره خداروشکرمیکنی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
واسه چی؟؟..رفتی دکتر؟

اره تنبلی داشتم رفتم خیلی دکتر رفتم نشد ولی با هومیوپاتی الان خوب شدم دعا کن زودتر باردار شم .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

هومیو پاتی چی هست

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت

امروز کلا از صبح حالم داغونه 

دخترمو بردم مهد مادر یکی از بچه ها گفت دخترش قلبی داره فکر کنید بچه ۵ ساله!!!

دوباره یکساعت بعدش  رفتم کلاس فرزند پروری یه خانمی پسر ۵ سالشو گذاشته بود تو کالاسکه و اورده بوده 

وقتی صورتشو دیدم ...یه چشمش کلا بسته بود و راه هم نمیتونست بره با باسنش دنبال بچه ها میرفت اصلا دلم اتیش گرفت 

خجالت داره تو این سایت انگار بیشتریا تو دهه ۳۰ و ۴۰ ننه بزرگا موندن 

یکمی دلتونو بزرگ کنید .خدا معجزه کرده بچه دار شدید حالا میگن چرا پسر نیست ..چرا دختر نیست 

استارتر منظورم شما تنها نیستی کلی گفتم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

استارتر عزیز تبریک میگم در درجه اول انشالله به سلامتی فارع شی هم فارغ از دوران بارداری هم فارغ از تفکیک جنسیتی دختر یا پسر فرقی نداره در هر دو صورت نعمت خداست شکر کن و انشالله که سلامت باشید هم خودت هم اون فرشته.

امیدوارم کسی نیاد بگه پسر بده دختر خوبه یا به استارتر خرده بگیره یا دیگری بگه پسر خوبه دختر بده چون تا وقتی یه جنس رو بد و دیگر جنس را خوب بدانیم و این تفکیک و برتری جنسیتی رو چه در مورد دختر چه پسر داشته باشیم فرقی با اعراب دوره جاهلیت نداریم وقتی پدر یا مادر شدیم  بزرگترین نعمت را خدا به ما داده چه فرقی داره دختر باشه یا پسر 

یبارم هفته 16 رفتم سونو دادم گفت احتمالا پسره.....آنومالی گفت دختر......البته قیافمم بیشتر شبیه اوناییه که دختر حاملن.....ولی باز ته دلم میگم شاید خدا رو چه دیدی بچه پسر باشه

هومیو پاتی چی هست

یه روش درمانه خیلی خوبیه که با اون سیستم ایمنی بدن تقویت میشه وبعد قطع دارو بیماری بر نمیگرده واسه مشکلات نازایی خیلی جواب میده واسل کیست وآندومتریوز و...درمان داره .هر شهری یکی دوتا پزشک هومیوپات داره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

خوش به حالت استاتر واسم دعا کن 😔

انشاءالله بچه ی بعدیت پسر میشه🙏

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه اول دختر باشه واقعا عالیه

کمکیت میشه واسه بچه دوم حتی اگه ۵ و ۶ ساله باشه

پسر باشه کمکیت نمیشه هیچ بلکه داعم لج میکنه

منم بم گفتن دختره شوکه شدم

از فرداش عاشقش شدم😍

بزار دو هفته دیگه تکون میخوره عاشق تکوناش میشی😍

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰