عزیزمهربون
پیرومتن منطقی وخوبتون بااجازه یه چیزی بگم
اینکه کسی که دخترداره خدادوستش داره یه حرفیه درحدعکس پروفایل شماکه پسرقندعسل.حرف است. خدای ناکرده بی حرمتی به کسی نیست. همانطورکه من منظورشماراحس عاشقانه به پسرتون دریافت می کنم. دخترهم می تونه تاج سرباشه...ومی دونم خودشماشایددههادختردوروبرداریدکه خیلی دوستشون دارید.
امادرجامعه ماکه موقع رانندگی ده تاحرف آب نکشیده به بانوان می زنند
زنان بی اذن همسرپاسپورت اخذنمی کنند
درمحیط کارتبعیض جنسیتی می بینند
وباتوجه به اینکه دخترلطیف است به پاس این لطافت این حرفهارامی زنند.ببخشیدمن اینهاراگفتم شمااذیت نشی.
دریک تاپیک من مثل حرف شمارازدم واززمان بارداری شکایت کردم بخاطرپسرم ناراحت بودم بس که یک عده دختردخترمی کردند
چندوقت پیش خانم استارترتاپیکی زدمن درآنجاباوجودخاطره بدم ازتمام بانوان تجلیل کردم پسران رافرشته خطاب کردم ودرتعریف دختران هم مطالبی نوشتم.خانمی مراریپلای کردودردفاع ازپسرش جملاتی گفت که خودش عدم رعایت احترام آقایان بودکه چراازدختران اصلاتعریف شده.خیلی بااوصحبت کردم
امامی خواهم بگم هنوزافرادی هستندنمی دانندهم جنس شان تحقیرشودآنهاتحقیرمی شوندامری که درکشورهای پیشرفته خانمهارابه بوغ رسانده
من دخترهم دارم دخترمن پسرشماهیچ وجه تمایزی ندارنداماوجه تشابه دارندوهردوفرشته اند.
درپایان نامه ارشدبه من گفتنددرموردالهیات فمنیستی بنویس گفتم زن ومرددردنیای امروزی وجهی ندارندمهم انسان است وراضی نشدم
امابه قول شمابرابری درسایه اعتدال قابل وصول است اگرنسلی مردسالاری باشدنسل بعدزنان انتقام می گیرندواگرنسلی زنان سالاری باشدبالعکس تنهاعدالت سالاری نتیجه اش خیرست.
باورکن کسی می گویددخترخوبست 99/9به این معناست که دخترهم خوبست نه اینکه فقط دخترخوبست یکصدم هم حتماسلامت روانی ندارندکه مهم نیست چه می گویند
فقط اینکه مابانوان بایدقدرهم رابدانیم وازهم تجلیل کنیم وپسرانمان رادرسمت مردانی متعهدوعاشق به خانواده تربیت کنیم تافرداروزی همسرانشان دعایمان کنندان شاء الله
شماحتمامی توانی چون لحنت بسیارپخته ومانندفردی حدود30-40ساله.اگرجوانترهستی قدرطرزتلقی تان رابدانید
اتفاقاحتماخداخیلی دوستتون داره
درسایه کمک به هم به شرایط برابروبهتربرای بانوان می رسیم هنوزتابرابری فاصله زیادست.
گرچه مردان فاضل وزحمتکش هم بسیاربسیارزیادند
ببخشیدعرائضم طولانی شد
درضمن اسمتون هم خیلی قشنگه اسم مهسااسم محبوب منه...🌼🌼✌