2777
2789
عنوان

شایدم عکس😉

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست
فدات شم😘😂😂

خدا نکنه منم میخوام اشپزخونه کثیف رو سفید ساده بزنم ولی تو طرح گیرم خسته هم شدم کوچکم هست رو اعصابمه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه منم میخوام اشپزخونه کثیف رو سفید ساده بزنم ولی تو طرح گیرم خسته هم شدم کوچکم هست رو اعصابمه

بری پیش کابینت سازا خودشون نسبت به اندازه ات ایده های خوبی میدن طراحی میکنن خیلی خوبه!

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
بری پیش کابینت سازا خودشون نسبت به اندازه ات ایده های خوبی میدن طراحی میکنن خیلی خوبه!

والا خونه تو روستاست منم دسترسی ندارم پدرشوهرم میره که طرحاش خیلی خاصه 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا خونه تو روستاست منم دسترسی ندارم پدرشوهرم میره که طرحاش خیلی خاصه 😑

خونه ی خودتونه؟منظورمه واسه زندگی یا تفریحی میخواین برید؟اگه تفریحیه حساس نشو یه طرح همینجا انتخاب کن بده بهشون اجرا کنن

خونه ی خودتونه؟منظورمه واسه زندگی یا تفریحی میخواین برید؟اگه تفریحیه حساس نشو یه طرح همینجا انتخاب ک ...

نه تفریحیه .ولی جا کم داره وسایلم جا نمیشن کلا رو این خونه حساس شدم پول بیرون ریختنه برای همین اسمش میاد دق میخورم باید حفظ ظاهرم بکنم 😑

نه تفریحیه .ولی جا کم داره وسایلم جا نمیشن کلا رو این خونه حساس شدم پول بیرون ریختنه برای همین اسمش ...

سر و تهشو هم بیار حساس نشو😉🤣🤣🤣

سر و تهشو هم بیار حساس نشو😉🤣🤣🤣

به من باشه حتی گچ دیوار هم نمیخواد ولی حیف دست من نیست

به من باشه حتی گچ دیوار هم نمیخواد ولی حیف دست من نیست

پس دست هر کیه بزار بقیه اشم خودش انجام بده فکرشو نکن

پس دست هر کیه بزار بقیه اشم خودش انجام بده فکرشو نکن

به امید خدا😘⁦❤️⁩