_goli_joon_ مدیر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 1100 عنوان شایدم عکس😉 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست سلام دوست جونیا.میخوام کابینت خونمو عوض کنم اشپزخونم خیلی نقلیه.میشه از کابینتتون عکس بزارید ایده بگیرم 😅 میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😢❤ 1397/09/06 | 22:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 قربونت برم عزیزم 😘 فدات شم😘😂😂 وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60635 فدات شم😘😂😂 خدا نکنه منم میخوام اشپزخونه کثیف رو سفید ساده بزنم ولی تو طرح گیرم خسته هم شدم کوچکم هست رو اعصابمه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 خدا نکنه منم میخوام اشپزخونه کثیف رو سفید ساده بزنم ولی تو طرح گیرم خسته هم شدم کوچکم هست رو اعصابمه بری پیش کابینت سازا خودشون نسبت به اندازه ات ایده های خوبی میدن طراحی میکنن خیلی خوبه! وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60635 بری پیش کابینت سازا خودشون نسبت به اندازه ات ایده های خوبی میدن طراحی میکنن خیلی خوبه! والا خونه تو روستاست منم دسترسی ندارم پدرشوهرم میره که طرحاش خیلی خاصه 😑 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 والا خونه تو روستاست منم دسترسی ندارم پدرشوهرم میره که طرحاش خیلی خاصه 😑 خونه ی خودتونه؟منظورمه واسه زندگی یا تفریحی میخواین برید؟اگه تفریحیه حساس نشو یه طرح همینجا انتخاب کن بده بهشون اجرا کنن وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60635 خونه ی خودتونه؟منظورمه واسه زندگی یا تفریحی میخواین برید؟اگه تفریحیه حساس نشو یه طرح همینجا انتخاب ک ... نه تفریحیه .ولی جا کم داره وسایلم جا نمیشن کلا رو این خونه حساس شدم پول بیرون ریختنه برای همین اسمش میاد دق میخورم باید حفظ ظاهرم بکنم 😑 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 نه تفریحیه .ولی جا کم داره وسایلم جا نمیشن کلا رو این خونه حساس شدم پول بیرون ریختنه برای همین اسمش ... سر و تهشو هم بیار حساس نشو😉🤣🤣🤣 وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60635 سر و تهشو هم بیار حساس نشو😉🤣🤣🤣 به من باشه حتی گچ دیوار هم نمیخواد ولی حیف دست من نیست « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 به من باشه حتی گچ دیوار هم نمیخواد ولی حیف دست من نیست پس دست هر کیه بزار بقیه اشم خودش انجام بده فکرشو نکن وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60635 پس دست هر کیه بزار بقیه اشم خودش انجام بده فکرشو نکن به امید خدا😘❤️ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام